Ben bu yangınların %90 ının sabotaj olduğunu düşünüyorum belki daha yüksek oranda.Sabotaj olduğu kessin zaten o dağ yandığından beri belliydi. teroristler dağda yaşar neden yaksınlar
aynen öyle dostumBen bu yangınların %90 ının sabotaj olduğunu düşünüyorum belki daha yüksek oranda.
Eyvallah <3<3yine güzel omuş konu ellerine sağlık devamınıda yapabilirsin.
Yani bu deprem kesin yaşanacak bunun üzerine hemen tedbirler alınmalı,maddi açısını boşverin can kaybını en aşşağa indirmek için uğraşılmalıİstanbul'da ki evlerin çoğu 99 depreminden kalma,Allah korusun bir deprem olsa olacak kan kaybını düşünemiyorum
HaklısınYani bu deprem kesin yaşanacak bunun üzerine hemen tedbirler alınmalı,maddi açısını boşverin can kaybını en aşşağa indirmek için uğraşılmalı
Mebinde kafalar karışık ne yapacaklarını bilmiyorlarÇikolata satılmayacakmı?
Şu müziği dinleyerek resme bakın...
Lusi lusi LUSİİ yicem sizi lusi gel buraya şeker gözlü milli eğitim bakanı mani mani mani pisi pisi pisiiii çok sinirlendim hamm
Eyvallah,saolasın hazır gıdalarıda ben senden öğrendim+ EK DÜZELTME!
Kantin'de çikolatalar'dan sonra Hazır Gıdalar'da yasaklandı.
Eline emeğine sağlık sayende kısaca gerekli bilgileri öğreniyoruz. gereksiz yalan dolanlardan uzakta
Sorun değil,inşallah <3rica ederim düzeltmek haddim değil kusura bakmayasın bunun için ama arkadaşların bunuda bilmesini istedim.devamı gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?