Günlük yorum yapma sınırımız çoğaltılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar, bence günlük yorum yapma hakkımız çoğaltılmalı 24 saat te ortalama 17 tane yorum atıyoruz. ama çoğu çalışan arkadaşlarımız var bende dahil 24 saatin 10 saatini çalışarak geçiriyorum ve yorum yazmaya fazla bi vaktim kalmıyor günlük 5 yorum atabiliyorum sadece bende yorum yapma hakkımız biraz çoğaltılmalı diye düşünüyorum çalışan arkadaşlar içinde yararlı olacaktır diye düşünüyorum. teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bencede ben geciktiriyorum 10 yorum atabiliyorum günde şöyle ben dün 1.30 saat bekledim 1 tane yorum atabildim bence bir saatte 5 yorum atlmalı 5 yorum attıktan sonra 2 saat beklemeyelim

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence saat azaltılması lazım mesela insanlara yardımcı oluyorum biri cevap yazıyor kendim cevap veremiyorum hakkım bittiği için 30 dk olsa ideal bence

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu konuya +1 Kesinlikle bu konu ile ilgili yetkilere ulaşması lazım bende konu açtım ama bana dönmediler rica ediyorum onaylı üyelere bir nebzede olsa biraz daha avantaj vermeleri lazım

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Saat kısıtlaması oldukça güzel oldu. Forumlarda bir gezinin o kadar fazla boş spamlar var ki insan çileden çıkıyor bu yüzden böyle olması daha iyi diye düşünüyorum. Saat kısıtlaması getirenin eline sağlık

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Saat kısıtlaması bir yandan iyiyken, bir yandan kötü oldu. Gerçekten Spam atan kişiler için iyi oldu fakat emeğiyle mesaj atan kişiler için kötü oldu. Ufak bir esnetme yapılabileceğini düşünüyorum fakat tabii ki son söz yöneticilerde.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Saat kısıtlaması oldukça güzel oldu. Forumlarda bir gezinin o kadar fazla boş spamlar var ki insan çileden çıkıyor bu yüzden böyle olması daha iyi diye düşünüyorum. Saat kısıtlaması getirenin eline sağlık
haklısın cok spam vardı ancak böyle de gerçekten yardımcı olup kasmaya çalışanlara sıkıntı çıkarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
saat kısıltaması devam etmeli ama belki biraz süresi azaltılabilir benim için sorun değil film felan ızlıyom takılıyom geri gelip forumdayım

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Katılıyorum dostum çok haklısın :)

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence güzel bir sistem. bir çok forumda bulundum ve bir çok forumda moderatörlük yapmış biri olarak söylüyorum ki bu sistem hem kullanıcıyı forumda tutar hemde gereksiz spamı engeller. evet bazen yazdığımız yorumlara cevap olarak gelen yoruma bir şey yazamamak kötü ama ona da saat'i geçince yazabiliriz o yüzden sistem iyi ben görüşlerinize katılmıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Biz zaten kalksın demiyoruz iyice oku diyoruz ki süreler kısaltsılsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bencede Haklı bi konu saat kısıtlaması 30 dakikaya indirelebilinir üyeliklerde örneğin onaylı üye 5 gün değilde 20 gün filan olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
olayı uzun açarsanız bu yanlş eğer azaltılırsa herkes seçkin üye olur ve hile hep fix yer çoğu kişi kullanırsa onun için emek verip yapmalısınız

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Düşünülebilir. Ancak spam koruması için en idali budur gibime geliyor.

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu tarz konular açıp durmayın zaten değişmeyeceğini söylediler. 2 M üyesi olduğu için , siz spam yapmasanız bile birileri yapıyor bu sebeple bir değişiklik yapmayacaklardır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu konu +1 ya saat süresi kısaltılması yada mesaj sayısı artmalı

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynen 300 mesaj yapmaya çalışıyoruz bir türlü olmuyor bu konuda bir düzenleme istiyoruz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Katılıyorum, en azından 1 saatte 1 olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...