- Moderatör
-
Sende mi 10 saat oyun oynuyonGenelde geceleri takılırım, tam olarak saatim belli değil çoğu zaman 10h üzerini geçmişimdir.
Sende mi 10 saat oyun oynuyon
Oda doğru ben 12 saat oyun oynadığımı hatırlıyorum hiç sıkılmadın.Psikolojim bozuldu galibaSürekli oyun oynamak sıkar be adamı oyun geçmişi eskilere dayanan birisiyim bıktım diyebilirim artık dizi,film o şekil yol alıyoruz
Oda doğru ben 12 saat oyun oynadığımı hatırlıyorum hiç sıkılmadın.Psikolojim bozuldu galiba
Aynen para olmadan anca bunu yapabiliyor insan.Hayatta money olmadan yapabileceğimiz şeyler kısıtlı ne yapalım.Haklısın.
Vayy işini severek yapanlardansınişim bilgisayar Web ve grafik tasarım ayrıca batihost firması çalışanıyımgünüm 12-18 saat değişiyor
En Sevdiğim iş diyebilirimVayy işini severek yapanlardansın
Ayıptır sorması ne kadar maaş alıyorsun?En Sevdiğim iş diyebilirimzevk meselesi
Ayıptır sorması ne kadar maaş alıyorsun?
Lise mezunu değilsindir herhaldealıştım her önüne gelen soruyor Batihost firmasından gelirim 1800 Tl 15 günde bir web sitesi işi alıyorum en düşük maliyet ile yaptığım 1500 Tldir değişiyor
3500-4500 bazen 5000
Şaşıracaksın ama lise mezunuyum 2 yıl oldu mezun olalıLise mezunu değilsindir herhalde
ve meslek lisesi öğrencisiyimŞaşıracaksın ama lise mezunuyum 2 yıl oldu mezun olalı
İnanılmaz şu aralar herkes Sınav olmadan bir şey olmazsın düşüncesindeler.Sen bunlara çok iyi örnek olursun.Tebrikler gerçekten büyük başarı.ve meslek lisesi öğrencisiyim
Senin adına üzüldüm ama html veya php öğren 6 ay içerisinde öğrenirsin günlük 1 saat çalışarak sayısalın biraz iyi ise web Tasarım işinde yol alabilirsinLise mezunuyum oda zoraki nasıl bitirdim bilmiyorum şansÜniversiteyi ne yazık ki okuyamadım kafa basmıyot. Şuanda işin özü işsiz takılıyorum, iş arayışlarındayım yapacak birşey yok. Güvenilirim, gece yarısı gelip dükkanınızın kasasındaki parayı almam. Kasa anahtarınızı boynuma kolye yaparım. Düşünen işçi varsa talibim
İnanılmaz şu aralar herkes Sınav olmadan bir şey olmazsın düşüncesindeler.Sen bunlara çok iyi örnek olursun.Tebrikler gerçekten büyük başarı.
w kardeşim hani şu cümle vardır 'okumassan adam olamassın' Bunu farklı gözle bakmıyolar çocuk zekidir üni okumaz kimyager ve biliim yolunda ilerlerİnanılmaz şu aralar herkes Sınav olmadan bir şey olmazsın düşüncesindeler.Sen bunlara çok iyi örnek olursun.Tebrikler gerçekten büyük başarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?