Güven faktörü sıktı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Agalar yeni steam açtım prime satın aldım ve oynamay başladım 10 maç oyna rankın gözüksün dedi 2 maç attım dün 20 saat bekletti ertesi gün arkadaşlarımla girmeye çalıştıgımda güven faktörü hatası verdi ?? hesap daha yeni lan 1 gün olmamış ya şakamısın hile yok bu arada

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sanıyorum ki hesabın yeni olduğu için güven faktörü hatası veriyor yaklaşık 50 küsur maç attığın zaman düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Knk belki de takım arkadaşlarının güven faktöründe sıkıntı vardır tek girince oroblem oluyo mu

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Fazla maç atmaya bak sistem ilk başta güven faktörünü kaldırmıyor diye biliyorum

FAST
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
sanıyorum ki hesabın yeni olduğu için güven faktörü hatası veriyor yaklaşık 50 küsur maç attığın zaman düzelir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Agalar yeni steam açtım prime satın aldım ve oynamay başladım 10 maç oyna rankın gözüksün dedi 2 maç attım dün 20 saat bekletti ertesi gün arkadaşlarımla girmeye çalıştıgımda güven faktörü hatası verdi ?? hesap daha yeni lan 1 gün olmamış ya şakamısın hile yok bu arada
Hesap yeni olduğu için yapar böyle ama güven faktörünü övgülerle yükseltebiliyorsun diye biliyorum bütün arkadaşlarından seni övmesini isteyebilirsin veya övgü satın alabilirsin belki bir yardımı olur

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
garip ya oyun artık sıkıntılı olmaya başladı cidden

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hesap yeni olduğu için yapar böyle ama güven faktörünü övgülerle yükseltebiliyorsun diye biliyorum bütün arkadaşlarından seni övmesini isteyebilirsin veya övgü satın alabilirsin belki bir yardımı olur
Yükselmiyor bu arada. Aynı sorunu bende yaşamıştım yaklaşık 2 sene önce övgü satın aldım bir şey değişmedi
Post automatically merged:

Ayrıca ben 50nin de üstünde maç atmıştım ama düzelmedi maalesef. Prime olmama rağmen hvhcilerin arasında oynuyordum bildiğin. Ama umarım seninki arkadaşların dediği gibi 50maç atınca düzelir. Oyunun saçmalığından başka bir şey değil bu.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yükselmiyor bu arada. Aynı sorunu bende yaşamıştım yaklaşık 2 sene önce övgü satın aldım bir şey değişmedi
Post automatically merged:

Ayrıca ben 50nin de üstünde maç atmıştım ama düzelmedi maalesef. Prime olmama rağmen hvhcilerin arasında oynuyordum bildiğin. Ama umarım seninki arkadaşların dediği gibi 50maç atınca düzelir. Oyunun saçmalığından başka bir şey değil bu.
Ben nonprime hesaplar ilk çıktığında o hatayla karşılaştım bir tek prime hesaplarımda hiç karşılaşmamıştım ama ilk 10 maçtı sanırım atınca kalmadı öyle bir şey

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ben de aynısını yaşadım baya bi maç attım solo tam hatırlamıyorum ama 70'in üzerindeydi sanırım sonrasında düzeldi

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
maçla alakalı diye biliyorum belirli bir maç sonrası kalkıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cs:go nun saçma sistemi yüzünden.Parayı bas övgü botu al daha iyi rakipler gelsin.Hesabı al ertesi gün kırmızı güven faktörü.Saçma sapan işler.Anti-cheat sistemlerini geliştirseler 20 kat daha iyi olurdu.Canım oyun gitti valla

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile bile olmadığı halde hata veriyorsa cıvıtmış demek ki iyice. Üstelik 1 günlük hesap ne güven faktörü olabilir ki?

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oynadığın kişilerden övgü dilen ve mümkün olduğunca çok oyun atmaya bak elbet kalkacak güven faktörünüz.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hesap yeni olduğu için yapar böyle bilmiyorum ama güven faktörünü övgülerle yükseltebiliyorsun diye biliyorum bütün arkadaşlarından seni övmesini isteyebilirsin veya övgü satın alabilirsin bir ihtimal yardımı olabilir.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk internetten hesap satın almadığına eminmisin?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kanka bunun çözüm yolu cok basit 30 TL civarı yeşil güven faktörü satıyorlar güvenilir sitelerde övgü falan filan veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...