Seçkin Üye
ben baya belli ediyordum benım arkadastada vardı o vac yedi benim maclar silindi onun yüzünden boyle birsey oldu 1 ay sonraKanka hile açabilirsin sadece belli etme duvar arkasi göstermeyi kapat. Adami gördügünde göstersin bu da rakibe odaklanmanı kolaylastirir. Hile açabilirsin o konuda sorun yok.
Kanka belli ediyorsan konu aç legit bir config iste.. LEGİT = No banben baya belli ediyordum benım arkadastada vardı o vac yedi benim maclar silindi onun yüzünden boyle birsey oldu 1 ay sonra
Kanka belli ediyorsan konu aç legit bir config iste.. LEGİT = No ban
Kanka hilesiz oynasan bile açıcaksın bir gün ve belli ediceksin ettiğin zamanda rep yiyeceksn ve OW e düleceeksn düştüğün zaman ise o dedektif sana hile diyecek ve ban yiyeceksnen iyisi bi süre hilesiz oynamak daha iyi eskisi gibi ses kasmaya devam ediyim birazda övgü isterim tammadır
sende haklsın reisKanka hilesiz oynasan bile açıcaksın bir gün ve belli ediceksin ettiğin zamanda rep yiyeceksn ve OW e düleceeksn düştüğün zaman ise o dedektif sana hile diyecek ve ban yiyeceksn
Kanka o yüzden legit oynamayı öğrensende haklsın reis
bende 2 ay sürdüben baya belli ediyordum benım arkadastada vardı o vac yedi benim maclar silindi onun yüzünden boyle birsey oldu 1 ay sonra
bence wolftüKanka o yüzden legit oynamayı öğrenyapıcak bişiyin yok mecbursun ban yememek için XD
Kanka bu hilenin fixlenmesi ile de alakalı sonucta herkes 1 hileyi kullanıyor. Visual Studio bilginiz var ise kendi hilenizi yapınız daha güzel bir çözümbende 2 ay sürdü
Post automatically merged:
bence wolftü
Yok be wolftü pay to win hile ile anca eşitleyebiliyorsnbende 2 ay sürdü
bence wolftü
Ya da Comments for Comments serverine girmen daha iyi olur dostum.her maç ta övgü alman şart knka
Kanka bazı kişiler atmıyor. Comments for Comments daha iyi bir seçenek veya övgü botuMaçlarda Karşılıklı Övgü İste Öyle Kasabilirsin
Dün akşam hileyi feniyim dedim mavi ekran verdi sonra windows çöktübende 2 ay sürdü
bence wolftü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?