kardeşim işini garanti yap steam dan al en azından yüklemede sorunda yaşamazsınArkadaşlar ben şimdi gta 5 online oynamak için gta satın alıcam yaz indirimlerine daha 1 ay var bir de bu sitede yaz indirimden daha düşük sizce gamesatış güvenilir mi 40 tl ye eposta değiştirilir + online diyor sizlere güveniyim mi diye sormak istedim dolandırılmak istemem
hiç riske girme steam den şaşmaArkadaşlar ben şimdi gta 5 online oynamak için gta satın alıcam yaz indirimlerine daha 1 ay var bir de bu sitede yaz indirimden daha düşük sizce gamesatış güvenilir mi 40 tl ye eposta değiştirilir + online diyor sizlere güveniyim mi diye sormak istedim dolandırılmak istemem
Aynı siteden bahsediyorsak güvenilir ama sanmam kontrol etim şuan 160 lira almanı önermemArkadaşlar ben şimdi gta 5 online oynamak için gta satın alıcam yaz indirimlerine daha 1 ay var bir de bu sitede yaz indirimden daha düşük sizce gamesatış güvenilir mi 40 tl ye eposta değiştirilir + online diyor sizlere güveniyim mi diye sormak istedim dolandırılmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?