Gaius Julius Caesar Augustus Germanicus
Onaylı Üye
acarsanız çok ama çok yararlı olur. bende kendi çapımda küçük pratik tatlılar yapıyorum.iyi forumlar arkadaşlar şuanda hayatımı aşçılık üzerine kazanıyorum ve bu işdeki konumum demi cheff ve instagrama bir sayfa açmak istiyorum böyle ev hanımları degilde siz öğrenci kardeşlerime en kolay en cabuk ve en lezzetli tarifleri bileşenleri sunmak istiyorum bu konudaki talepelerinizi fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
demek istediğim de bu mesela dünya mtufagında 50 den fazla cesıt makarna var . elindekini farklı soslarla farklı lezzetlerle yemek varken sıradanlığa ne gerek var talebin ve ilginin oldugunu biliyorum ama insanları nasıl bu yöne cekebilecegim hakkında fikrim yokçok güzel olur pilav, makarna, yumurta bunları yemekten bıktık
benim makarnaya eklediğim tek sos domates sosu başka tatlar cidden güzel olurdemek istediğim de bu mesela dünya mtufagında 50 den fazla cesıt makarna var . elindekini farklı soslarla farklı lezzetlerle yemek varken sıradanlığa ne gerek var talebin ve ilginin oldugunu biliyorum ama insanları nasıl bu yöne cekebilecegim hakkında fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?