Seçkin Üye
Benim amacım para kazanmak değil kendi hilemi kendim yapabilmek başkasından hile dilenmemek, ve sadece metin2 üzerine yapabilmek.Örnek:7x'in yapılışı gibi metin2de en çok işe yarayan hilelerden bitanesi.aga metin2 zaman geçdi eyer hakaden para kazanmak istiyosansa bu işden
fps oyunlarında hile yap ama nasıl bi hile biliyonmu wollhack+aim deyil
kardeşim kimsenin nerdeyse yapmadığı spry ewet oyle bi kod yazacan ki
normal ekranda tıklayınca faren spry şeklinde ilerleycek örnek=csgo dediğim hileyi
yazarsan ve kişiye özel
5-10 tlye sitenin gelirini çıkaırsın ustune memohack gibi reklamda ekle iyi kazanırsın
c++ zordur kurslarına gitmen lazım pc öğrenilecek bir dil deyil
Modern oyunları oynaya oynaya sıkıldım zaten metin2 kadar haz vermiyoryaw reis metin2 mi oynuyon yaç kaç kesinlikle küçümsemiyom reis sadece csgo fps oyunları varken moden oyunlar varken neden o
Araştırmama göre bu kadar uzun sürmüyor üstelik kursa bile gitmeye gerek yok üstelik içimde ukte kaldı şu son 5 yıldır araştırıp araştırıp bulamıyorum canım sıkılıyor bırakıyorum tekrar başladım araştırmaya.dediğim gibi
yani
kurslara git videolar izle kitabını al 1 yılda çözersin
ama oyun hilesini yapa bilirsense
ban riskin%1 dir
sadece sende vardır diye
Anlatamıyorum galiba sadece metin2 üzerine diyorum bu kadar uzun değilC# veya C++ dillerini öğrenmelisin,C++ kitabını al veya internet ten öğrenmeye çalış.
İlk önce yorumları oku sonra yorum atÖyle hop diye hack öğrenilmiyo kolay değil o işler uğraşsan öğrenirdin
Abi okumadan mı yorum atıyosunuz aqİnternette birsürü kaynak mevcut oraya bakabilirsin mesale
kardeş az sabırlı olun ya koskocaman güncelleniyor diyor hileye giremeyince zulu hilesi ne zaman açılacak, hile niye kapandı, ne zaman güncellenir gibi sorular soruyorsunuz az sabırlı olun. + bu konu zulu hilesinin konusu değil.zulu hile var mı yeni versiyon
Okudum ya laİlk önce yorumları oku sonra yorum at
yanlış konuya yorum ve az sabredin kardeşzulu hile var mı yeni versiyon
metin2 pvp için hile yapmayı istemişsin internette elbet mevcuttur ha kodlama dersen o hayli hayli mevcutAbi okumadan mı yorum atıyosunuz aq
Ya sabır güzel kardeşim sadece 7x için c++ c# öğrenmeye gerek yok bi hile için 2 kodlama dili söylüyosunuz aq bu kadar zor değil bilen biri gelse bihm c++ c# vb azda olsa bilmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?