- Yasaklandı
-
Süper Üye
ExMarleyJR' Alıntı:Geleceklerin Yarısından Çoğu VB.Net
Aynen ona yanıyorum djsajd
BozkurtTeam' Alıntı:İnan c++ bilen kimse gelez sen en iyisini yapıyosan team kurmana ihtiycaın yok bro
Mesajımı anlamışsındır inşallah
Amacım Farklı Kardeşim Bir Kişi Point Bulacak Hepsi Değilde İŞTE Mod falan Diğerleri Tema falan bende kodlama falan filan işte
ImDarkness' Alıntı:Vb.net biliyom c++ az bişi ama gelmijem
yorum kasma yaylan
IBERKAYBEYI' Alıntı:AD :Berkay
Kodlama Dili ? : C++ vb.net Her ikiside var
#Xincode Bizdede dolmuyor
Okey bro ö.m yarın gel saat 1:00 1:30 Gibi Seninle konuşacaz
Kassaydim burda olmazdım. Tartışma istemiyorum. Ltf kısa keselimKoury Kouna' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:İnan c++ bilen kimse gelez sen en iyisini yapıyosan team kurmana ihtiycaın yok bro
Amacım Farklı Kardeşim Bir Kişi Point Bulacak Hepsi Değilde İŞTE Mod falan Diğerleri Tema falan bende kodlama falan filan işte
yorum kasma yaylan
Kota Dolu kardeşimKoury Kouna' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:İnan c++ bilen kimse gelez sen en iyisini yapıyosan team kurmana ihtiycaın yok bro
yorum kasma yaylan
IBERKAYBEYI' Alıntı:AD :Berkay
Kodlama Dili ? : C++ vb.net Her ikiside var
#Xincode Bizdede dolmuyor
Okey bro ö.m yarın gel saat 1:00 1:30 Gibi Seninle konuşacaz
ImDarkness' Alıntı:Kassaydim burda olmazdım. Tartışma istemiyorum. Ltf kısa keselim
Anladım amacını gelmeyeceksin neden yorum attın ? neyse kısa kesek
IBERKAYBEYI' Alıntı:Kota Dolu kardeşim
TS Atacam sana berkay
at burdan geleymKoury Kouna' Alıntı:ImDarkness' Alıntı:Kassaydim burda olmazdım. Tartışma istemiyorum. Ltf kısa keselim
Anladım amacını gelmeyeceksin neden yorum attın ? neyse kısa kesek
IBERKAYBEYI' Alıntı:Kota Dolu kardeşim
TS Atacam sana berkay
BozkurtTeam' Alıntı:Kardeş birine Yanıt veririken Lütfen olabildiğince sakin ol kimse senle tyeam kurmuycak en yisini sen kend başına yapabilirsiniz ve
Dostum şuna inanmalısınki istersen 10 kişilik team ol yarınki paylaşacağım hileden güzelini yapamıyacaksınız
+ Çorumlu vip yide kolay kolay hiçbi hile geçemez Yani teame gerek yok
Heleki vb.net için team konusunu açma bile
BozkurtTeam Ne Paylaşacaksın D3D Wolf Hard v3.0 Kapıştırakmı Lan daha çok kimin hile oy alacak ?
IBERKAYBEYI' Alıntı:at burdan geleym
Şu anda d3d bitti wolf açık olsaydı deneme yapıp suncaktım v4.0 ı senle kodlarız yarın konuşacaklarım var tmmı ??
Koury Kouna' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Kardeş birine Yanıt veririken Lütfen olabildiğince sakin ol kimse senle tyeam kurmuycak en yisini sen kend başına yapabilirsiniz ve
Dostum şuna inanmalısınki istersen 10 kişilik team ol yarınki paylaşacağım hileden güzelini yapamıyacaksınız
+ Çorumlu vip yide kolay kolay hiçbi hile geçemez Yani teame gerek yok
Heleki vb.net için team konusunu açma bile
BozkurtTeam Ne Paylaşacaksın D3D Wolf Hard v3.0 Kapıştırakmı Lan daha çok kimin hile oy alacak ?
Koury Kouna' Alıntı:IBERKAYBEYI' Alıntı:at burdan geleym
Şu anda d3d bitti wolf açık olsaydı deneme yapıp suncaktım v4.0 ı senle kodlarız yarın konuşacaklarım var tmmı ??
IBERKAYBEYI' Alıntı:Tabikide istersen şimdi ts şimdiden konuşalım yarın kodlayalım
4.0 ı yarın değil v3.0 fix yiyince kodlarız şu an d3d v3.0 yeni kodlandı zaten tmmı ?
149.56.251.45:10280
BozkurtTeam' Alıntı:QWEQW ulan kardeş Güldürüyosun beni Konuna baktım Wolf Hard pronun 2.0 versiyonunun projesi elimde
+ Hilende Aimsiz envanter yok
+Hilende Real fly yok
Ama bende herşey var ve daha paylaşmadım yarın hilemin introsuna alay konusu olmak istiyosan hadi kapıştır abicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?