15 Ocak 2017 #1 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Şu anda tek logo yu yerleştirdim yazıları eklicem logoya renk felan uymamış galiba sadece logoyu elbiseye oturtmaya çalıştım şurda hata var diyerek yada önerilerinizi bana yorum olarak iletebilirsiniz.
Şu anda tek logo yu yerleştirdim yazıları eklicem logoya renk felan uymamış galiba sadece logoyu elbiseye oturtmaya çalıştım şurda hata var diyerek yada önerilerinizi bana yorum olarak iletebilirsiniz.
15 Ocak 2017 Yasaklandı #2 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI Kardeş Bi Rircam Var Avatar Resminden 1tede bana yaparmsın Teşşekür Ederim
15 Ocak 2017 Konuyu başlatan #3 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI IBERKAYBEYI' Alıntı: Kardeş Bi Rircam Var Avatar Resminden 1tede bana yaparmsın Teşşekür Ederim Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bir tane bul at bana yaparım.
IBERKAYBEYI' Alıntı: Kardeş Bi Rircam Var Avatar Resminden 1tede bana yaparmsın Teşşekür Ederim Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bir tane bul at bana yaparım.
16 Ocak 2017 Yasaklandı #4 oneono O Seçkin Üye Katılım 7 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepki puanı 6 Yaş 24 9 HİZMET YILI LiveBrushTT' Alıntı: IBERKAYBEYI' Alıntı: Kardeş Bi Rircam Var Avatar Resminden 1tede bana yaparmsın Teşşekür Ederim Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bir tane bul at bana yaparım. Genişletmek için tıklayın ... Banada Yaparmısın +1 Rep Veririm LiveBrushTT' Alıntı: IBERKAYBEYI' Alıntı: Kardeş Bi Rircam Var Avatar Resminden 1tede bana yaparmsın Teşşekür Ederim Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bir tane bul at bana yaparım. Genişletmek için tıklayın ... Bunu Benim İsmim Yaparmısın Altta Benim İsmim Geçsin Aynı Renk Olsun +1 REP Veririm
LiveBrushTT' Alıntı: IBERKAYBEYI' Alıntı: Kardeş Bi Rircam Var Avatar Resminden 1tede bana yaparmsın Teşşekür Ederim Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bir tane bul at bana yaparım. Genişletmek için tıklayın ... Banada Yaparmısın +1 Rep Veririm LiveBrushTT' Alıntı: IBERKAYBEYI' Alıntı: Kardeş Bi Rircam Var Avatar Resminden 1tede bana yaparmsın Teşşekür Ederim Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bir tane bul at bana yaparım. Genişletmek için tıklayın ... Bunu Benim İsmim Yaparmısın Altta Benim İsmim Geçsin Aynı Renk Olsun +1 REP Veririm
19 Ocak 2017 #5 beyzaemre366 B Onaylı Üye Katılım 9 Kas 2016 Mesajlar 83 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI baya güzel olmuş