Uzman Üye
Hehe diye bende gülmeye başlıyorum 2 kere seyrettim bunuknk bunu izle biraz anlarsın
Hackerdir yani sonuçta adı üstünde sosyal mühendislik vb şeylerin yardımıyla olabilir ki zaten gerçekten hacker olan bir insanın hacker olduğunu bilmezsiniz bu yüzden daha inandırıcı gelirMerak ediyorum hackerlar nasıl para kazanıyor ? Mesela bu sitedeki hackerlar bu oyunların hilelerini yapıyor ve bedavaya sunuyor bunlardan para kazanıyorlar mi ?
Evet var, ***** ne kadar geç çıkıyorsa o kadar iyi para alıyorlar, hiç çıkmıyorsa çok iyi para alıyorlar demektir.Oyun firmalarından para alan hackerlar var benim bildiğim...
hackerler müşterilerinden para kazanıyor bu hile 3 yılddan veridir var paralı bi şekilde sunuluyor zaten ayrıca kolayda değil böyle bir program yapmakMerak ediyorum hackerlar nasıl para kazanıyor ? Mesela bu sitedeki hackerlar bu oyunların hilelerini yapıyor ve bedavaya sunuyor bunlardan para kazanıyorlar mi ?
beyaz kapşonlu hackerler az kazanır ama siyah kapşonlular daha çok kazanır iyi ve kötü yaniMerak ediyorum hackerlar nasıl para kazanıyor ? Mesela bu sitedeki hackerlar bu oyunların hilelerini yapıyor ve bedavaya sunuyor bunlardan para kazanıyorlar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?