Suanda bilgisayarı formatladim zaten,hacklendigimi anlayinca direk hdd ve ssd yi bicimlendirip kasandan cekip çıkarttım ardindan format attim tekrar actigim zaman şahıs tekrar bilgisayarı ele geçirebilir mi bilmiyorumKimseye para vermene gerek yok büyük ihtimal rat yemişsiniz. bu işin peşinden gider ardını bırakmam diyosan savcılıga suç duyurusunda bulun bilgisayarını incelerler ve ratın sahibinin kim oldugunu bulurlar eger onlarla ugraşamam bilgisayarımı kurtarayım diyorsan bilgisayarın windows 10 ise arama kısmına bu bilgisayarı sıfırla de ve bütün dosyaları kaldır seçenegiyle sıfırla çözülecektir windows 8 veya 7 ise flash'a iso at bilgisayarı gelişmiş seçeneklerle başlat ve sıfırlama dan bir diskimden sıfırla şeklinde yap.
öyle birşey imkansız sıfır windows kurduysan hala orda olması imkansız eger hala öyle birşer varsa ailene durumu anlat en yakın karakola veya varsa siber suçlarla mücadele birimine başvurSuanda bilgisayarı formatladim zaten,hacklendigimi anlayinca direk hdd ve ssd yi bicimlendirip kasandan cekip çıkarttım ardindan format attim tekrar actigim zaman şahıs tekrar bilgisayarı ele geçirebilir mi bilmiyorum
Ben suanlik kendimi kurtardım herseyimi sıfırladım peki bu şahısi hala daha bulma gibi bir imkanimiz varmiöyle birşey imkansız sıfır windows kurduysan hala orda olması imkansız eger hala öyle birşer varsa ailene durumu anlat en yakın karakola veya varsa siber suçlarla mücadele birimine başvur
Suqnda bu şahıs hala daha kiz arkadaşıma sözlü tacizlerde bulunuyor ama yazdığı hesap benim dc hesabim onu çaldı birtek o hesaptan kiz arkadaşıma tacız yapıyor bu ss lerle birlikte onu dava edebilir miyim ama hesap benim olduğu icin benim başım yanmaz değil mi ?Ben suanlik kendimi kurtardım herseyimi sıfırladım peki bu şahısi hala daha bulma gibi bir imkanimiz varmi
Hocam, bilgim çok olmamakla birlikte hesabınızın çalındığını anlatırsanız sizin başınız yanmaz. Ayrıca hem siber suç işlemiş hem de sözlü taciz de bulunuyor. Fikrimce bu işin peşini bırakmayın.Suqnda bu şahıs hala daha kiz arkadaşıma sözlü tacizlerde bulunuyor ama yazdığı hesap benim dc hesabim onu çaldı birtek o hesaptan kiz arkadaşıma tacız yapıyor bu ss lerle birlikte onu dava edebilir miyim ama hesap benim olduğu icin benim başım yanmaz değil mi ?
Siber bu tarz durumlarla ilgilenmeyecekse ne için var? Ortada bal gibi taciz durumu da var, arkadaşın bilgisayarı hackleniyor özel hayatın gizliliği ihlali de var. Siber niye ilgilenmesin?Hesabı boş ver bir kere peşine düşme kız arkadaşına söyle engellesin yeni hesap aç bak yoluna, siber ilgilenmez uğraşma boşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?