Hades tarzı rogue-like oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hades 2 cikana kadar Hades'e benzeyen rogue-like oyun oynamak istiyorum, onerisi olan var midir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
bastion var daha az aksiyon ama kendi içinde güzel zaten hades 300 olmuş

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dead cells oyununa bi göz atabilirsin gerçekten hızlı ve tempolu roguelike oyunu

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Enter The Gungeon oynayabilirsin, biraz grafik olarak Hades'e göre geride ama eğlenceli bir oyun. Enter The Gungeon bittikten sonra Exit The Gungeon'ı oynayabilirsin:kekw:

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Dostum selam ben Furkan

Hades benzersiz bir oyun olsa da, roguelike türünde birkaç benzer oyun önerisi verebilirim:

1. Dead Cells: Bu oyunda, her seferinde rastgele oluşturulan dünyalarda keşif yaparken, farklı silahlar ve eşyalar kullanarak zorlu canavarları yenmelisiniz.

2. Curse of the Dead Gods: Bu oyun, dinamik ve zorlu bir roguelike tarzında keşif oyunudur. Altın dolu zindanlara girip eşyalar toplarken, düşmanlarla savaşın ve karanlık tanrılara karşı hayatta kalmaya çalışın.

3. Risk of Rain 2: Bu oyunda, farklı karakterlerin kilidini açarak uzayda keşif yapın ve giderek artan zorluklarla savaşın. Her oyun, rastgele düzenlenen haritalarda farklı eşyalarla oynanır.

4. Children of Morta: Bu oyun, farklı karakterleri seçerek kahramanınızın ailesiyle birlikte evlerinin koruyuculuğunu üstlendiği bir macera oyunudur. Düşmanlarla savaşın, keşif yapın ve karakterlerinizi yükseltin.

5. Rogue Legacy: Bu oyun, rastgele oluşturulan dünyalarda keşif yaparken, farklı aile üyeleri kullanarak zorlu canavarları yenmelisiniz. Her aile üyesinin farklı özellikleri vardır ve her ölümünüzde yeni bir karakterle devam etmelisiniz.

Bu oyunlar, Hades benzeri roguelike oyunlar arayanlar için iyi bir başlangıç olabilir. Her biri kendine özgü özellikleri ve oynanışıyla farklı bir deneyim sunar.

İyi forumlar!

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Curse of the dead gods bana çok keyifli gelmişti game passten de bulabilirsin ayrıca

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
the binding of isaac öneririm başta çok sarmıyor öğrenince aşırı sarıyor
ember knights daha yeni çıktı oynadım baya mekanikleri aşırı sardı kontrolcüyle fena eğlenceli açıp oynuyorum arada
cult of the lamb bakabilirsin sararsa bırakmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...