Ulan haykırdım yawhahaha Anın Guzelmıs Sımdı [ ben 2017 eylülde okula geldım 1 hafta sonra yenu turkce hocası geldı erkek sonra ders falan anlatıyor anıden bı b*k geldı ben sıctım sıcıcam don yırtılcak terliyorum hala zıl çalmadı neyse patlıcaktım zıl çaldı 2.ders okuldan kaçtım gıdıp bı bahçeye sıctım dünya varmış diyerek sınıfma gırdım
bunuda okurken kahkaha attım qwr:WQQ:EWq:EQWQ:we knk okul tuvaletinden tıksınıyorum sabunlar bembeyazUlan haykırdım yawtuvalet yokmu niye bahçeye yapıyon neyse gübre olmuştur toprağa
Yani okulda yapıncada bi ayrıcalık oluyo insan bi tribe giriyo sanarsın dünyayı işgal ettin sınıfa gelip diyolar ben s-çtım o nası bi gururdur yawbunuda okurken kahkaha attım qwr:WQQ:EWq:EQWQ:we knk okul tuvaletinden tıksınıyorum sabunlar bembeyaz
aynen low ama okul tuvaletıde savaş alanı gıbı kusan kusana sıcan sıçana 31 ceken ceken sabuna boşalan boşalana kız atan atana sıgara ıcen ıcene yazı yazan yazanaYani okulda yapıncada bi ayrıcalık oluyo insan bi tribe giriyo sanarsın dünyayı işgal ettin sınıfa gelip diyolar ben s-çtım o nası bi gururdur yaw
Bak tavana ayak basmayı unuttun tuvalette en az tavanda bir ayak izi olmalıdıraynen low ama okul tuvaletıde savaş alanı gıbı kusan kusana sıcan sıçana 31 ceken ceken sabuna boşalan boşalana kız atan atana sıgara ıcen ıcene yazı yazan yazana
Jsjjsjdjdhdienjdjdjdjejdjdj abi yeminlen gülmekten geberiyom şuan beynimde olayı canlindirdim kkskskdj ben artik durmadan gulerim bumaŞimdi hikayeye başlamadan söyleyeyim: Kurgu değil, tamamen gerçek ! Bundan 4 sene önce, 2015 senesinde üniversitenin ilk yılı. İngilizce hazırlık okuyorum. Özel üniversitede okuduğumdan dolayı Türk hoca yok, hocaların hepsi yabancı ve Hollywood dan fırlamış tipler. İngilizce öğrendiğimizden dolayı hiçbir şekilde sınıfta Türkçe konuşamıyoruz. Konuşabiliyorsak İngilizce konuşacağız, yok eğer konuşamıyorsak Türkçe konuşmak yerine susacağız. Tek kural bu sınıftaki. Ben tabi sular seller gibi konuşuyorum. Gerek bu zamana kadar izlediğim filmler gerekse oynadığım oyunlar bana İngilizce dili hakkında çok yardımcı olmuştur. Her neyse, vize haftasından önceki hafta listening alıştırmaları yapardık.. Ekranda yazı vs hiçbir şey olmazdı. Hoca bir tane mp3 dosyası açar, orada bir tane kadın & erkek kendi aralarında konuşur. Bizde anladıklarımızı hocaya gene İngilizce olarak ifade ederiz. Yani olay o kadar geniş boyutlu. İşte biz bunları yaparken, konu nerden geldiyse "eşcinselliğe" , "lezbiyenliğe" geldi. Nasıl olduysa bir tane kız ile kendimi tartışma ortasında buldum. Olayın nasıl başladığını, nereden çıktığını bilmiyorum. Fakat geri adım atar mıyım, atmam . Kızın savunduğu olay şu: "Eşcinsellik genetik bir şey değil, tamamen insanın bulunduğu, yetiştiği ortama bağlı olarak gelişen bir şeydir ve kendi tercihidir." . Benim bakış açımsa "Eşcinsellik kesinlikle genetik bir olaydır ve doğuştan gelmektedir. Çözümü ise hormon tedavisidir.". Kız hiçbir şekilde benim dediklerime itina etmiyor. Dinlemiyor bile. Ben ise hiç yılmadan neden böyle düşündüğümü açıklıyorum, bilimsel konuşuyorum tabi ki. En sonunda kız patlıyor ve şunları söylüyor: "Benden iyi mi bileceksin ? Ben lezbiyenim." . Sınıfın ortasında kalakalıyorum. Kız herkesin ortasında benim yüzümden ben lezbiyenim diye bağırıyor Buda böyle bir anımdır. Kız o yılın malzemesi olmuştu, hatırlar hatırlar gülerdik. Sonra çok iyi arkadaş olduk
ula yüzü ne kızarmıştır haŞimdi hikayeye başlamadan söyleyeyim: Kurgu değil, tamamen gerçek ! Bundan 4 sene önce, 2015 senesinde üniversitenin ilk yılı. İngilizce hazırlık okuyorum. Özel üniversitede okuduğumdan dolayı Türk hoca yok, hocaların hepsi yabancı ve Hollywood dan fırlamış tipler. İngilizce öğrendiğimizden dolayı hiçbir şekilde sınıfta Türkçe konuşamıyoruz. Konuşabiliyorsak İngilizce konuşacağız, yok eğer konuşamıyorsak Türkçe konuşmak yerine susacağız. Tek kural bu sınıftaki. Ben tabi sular seller gibi konuşuyorum. Gerek bu zamana kadar izlediğim filmler gerekse oynadığım oyunlar bana İngilizce dili hakkında çok yardımcı olmuştur. Her neyse, vize haftasından önceki hafta listening alıştırmaları yapardık.. Ekranda yazı vs hiçbir şey olmazdı. Hoca bir tane mp3 dosyası açar, orada bir tane kadın & erkek kendi aralarında konuşur. Bizde anladıklarımızı hocaya gene İngilizce olarak ifade ederiz. Yani olay o kadar geniş boyutlu. İşte biz bunları yaparken, konu nerden geldiyse "eşcinselliğe" , "lezbiyenliğe" geldi. Nasıl olduysa bir tane kız ile kendimi tartışma ortasında buldum. Olayın nasıl başladığını, nereden çıktığını bilmiyorum. Fakat geri adım atar mıyım, atmam . Kızın savunduğu olay şu: "Eşcinsellik genetik bir şey değil, tamamen insanın bulunduğu, yetiştiği ortama bağlı olarak gelişen bir şeydir ve kendi tercihidir." . Benim bakış açımsa "Eşcinsellik kesinlikle genetik bir olaydır ve doğuştan gelmektedir. Çözümü ise hormon tedavisidir.". Kız hiçbir şekilde benim dediklerime itina etmiyor. Dinlemiyor bile. Ben ise hiç yılmadan neden böyle düşündüğümü açıklıyorum, bilimsel konuşuyorum tabi ki. En sonunda kız patlıyor ve şunları söylüyor: "Benden iyi mi bileceksin ? Ben lezbiyenim." . Sınıfın ortasında kalakalıyorum. Kız herkesin ortasında benim yüzümden ben lezbiyenim diye bağırıyor Buda böyle bir anımdır. Kız o yılın malzemesi olmuştu, hatırlar hatırlar gülerdik. Sonra çok iyi arkadaş olduk
Abi hikayen mükemmelmiş kızdaki özgüvene bak ben lezbiyenim diye bağrıyorŞimdi hikayeye başlamadan söyleyeyim: Kurgu değil, tamamen gerçek ! Bundan 4 sene önce, 2015 senesinde üniversitenin ilk yılı. İngilizce hazırlık okuyorum. Özel üniversitede okuduğumdan dolayı Türk hoca yok, hocaların hepsi yabancı ve Hollywood dan fırlamış tipler. İngilizce öğrendiğimizden dolayı hiçbir şekilde sınıfta Türkçe konuşamıyoruz. Konuşabiliyorsak İngilizce konuşacağız, yok eğer konuşamıyorsak Türkçe konuşmak yerine susacağız. Tek kural bu sınıftaki. Ben tabi sular seller gibi konuşuyorum. Gerek bu zamana kadar izlediğim filmler gerekse oynadığım oyunlar bana İngilizce dili hakkında çok yardımcı olmuştur. Her neyse, vize haftasından önceki hafta listening alıştırmaları yapardık.. Ekranda yazı vs hiçbir şey olmazdı. Hoca bir tane mp3 dosyası açar, orada bir tane kadın & erkek kendi aralarında konuşur. Bizde anladıklarımızı hocaya gene İngilizce olarak ifade ederiz. Yani olay o kadar geniş boyutlu. İşte biz bunları yaparken, konu nerden geldiyse "eşcinselliğe" , "lezbiyenliğe" geldi. Nasıl olduysa bir tane kız ile kendimi tartışma ortasında buldum. Olayın nasıl başladığını, nereden çıktığını bilmiyorum. Fakat geri adım atar mıyım, atmam . Kızın savunduğu olay şu: "Eşcinsellik genetik bir şey değil, tamamen insanın bulunduğu, yetiştiği ortama bağlı olarak gelişen bir şeydir ve kendi tercihidir." . Benim bakış açımsa "Eşcinsellik kesinlikle genetik bir olaydır ve doğuştan gelmektedir. Çözümü ise hormon tedavisidir.". Kız hiçbir şekilde benim dediklerime itina etmiyor. Dinlemiyor bile. Ben ise hiç yılmadan neden böyle düşündüğümü açıklıyorum, bilimsel konuşuyorum tabi ki. En sonunda kız patlıyor ve şunları söylüyor: "Benden iyi mi bileceksin ? Ben lezbiyenim." . Sınıfın ortasında kalakalıyorum. Kız herkesin ortasında benim yüzümden ben lezbiyenim diye bağırıyor Buda böyle bir anımdır. Kız o yılın malzemesi olmuştu, hatırlar hatırlar gülerdik. Sonra çok iyi arkadaş olduk
Midem bulandıaynen low ama okul tuvaletıde savaş alanı gıbı kusan kusana sıcan sıçana 31 ceken ceken sabuna boşalan boşalana kız atan atana sıgara ıcen ıcene yazı yazan yazana
hhahahah knk .wq:QWE ustte benım hıkayeyı oku gulmekten kırılırsın ayrıca bızım hoca olsaydı suan bunu yazamazdım xdMidem bulandıbide tuvalete kız atmak ne alaka
Türkçe sınavından çıkmıştık sorular çok zordu ahiret sorusu gibiydi bende o sinirle hocaya baya bi sövmüştüm (tenefüste) sonra hoca arkamdaymış ondan sonra bi 2 sn şaşırdım baktım sonra hoca bişey yapmadı söylemedi de ama acısını sözlü notundan çıkardı 50 verdi
bahçeye sıçma fantezinmi varhahaha Anın Guzelmıs Sımdı [ ben 2017 eylülde okula geldım 1 hafta sonra yenu turkce hocası geldı erkek sonra ders falan anlatıyor anıden bı b*k geldı ben sıctım sıcıcam don yırtılcak terliyorum hala zıl çalmadı neyse patlıcaktım zıl çaldı 2.ders okuldan kaçtım gıdıp bı bahçeye sıctım dünya varmış diyerek sınıfma gırdım[ 2 kez okudum 5 kez kahkaha attım ev yıkılcak ]
yok kanka okul tuvaletinden pek haz almıyorum bahçeye sıctım hem gübre hemde faydası oldubahçeye sıçma fantezinmi var
Buda güzelmişMidem bulandıbide tuvalete kız atmak ne alaka
Türkçe sınavından çıkmıştık sorular çok zordu ahiret sorusu gibiydi bende o sinirle hocaya baya bi sövmüştüm (tenefüste) sonra hoca arkamdaymış ondan sonra bi 2 sn şaşırdım baktım sonra hoca bişey yapmadı söylemedi de ama acısını sözlü notundan çıkardı 50 verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?