Gülen İnsan
Süper Üye
çalışanlarda dahilmi acaba ben mesala çalışıyorumn kendi iş yerimde ?Bütün iller genel olarak yasaklansaydı keşke. Daha iyi bir tedbir olur. Ne kadar uyarsalar bile, görüldüğü üzere dinleyen kişi sayısı pek az. Ayriyetten yasak zamanı içerisinde maddi/manevi ve ev ihtiyaçları nasıl karşılanacak acaba o da düşündürücü.
Normalde bütün şehirler için verilmesi lazımdı ama sadace nüfusu cok olan illeri göz önünde bulundurdularEdirne yok iyi bari
Mahallede gene izdiham yaşanıyor bakkallar doldu taştı 1 kişide varsa virüs en az 20 30 kişiye yayılmıştır çoğu semt o durumda şuan Ankara'da.Sayın kurucudan b
Gündüz marketlerde izliham yaşanır yaşanır diye marketler kapandıktan sonra haber verdiler . iki gün sorun olmayacagını düşünerek ilan ettiler
Çalışıp çalışamayacağınızı iş veren kişi size bilgi vermesi lazım daha ayrıntılı olarak sonn dakika haberlerinde bilgi veriyorlarçalışanlarda dahilmi acaba ben mesala çalışıyorumn kendi iş yerimde ?
Bu yasaklamayı bir kaç gün önceden haber verseydiler suan durum bu olmazdı.bizim millet 2 gün sabredememeleri ayrı bır konu...Mahallede gene izdiham yaşanıyor bakkallar doldu taştı 1 kişide varsa virüs en az 20 30 kişiye yayılmıştır çoğu semt o durumda şuan Ankara'da.
gün içinde duyursalar daha çok izdiham olurdu. bu sebeple akşama saklandı diye düşünüyorumİnsanlara bu kadar geç duyurulması bilinçsizce bir hareket.
Şuan yine bir izliham olayı var millet dükkanlara doluşmuş durumda daracık dükkanlardagün içinde duyursalar daha çok izdiham olurdu. bu sebeple akşama saklandı diye düşünüyorum
İki günlük yasak cumartesi ve pazar millet dışarı cıkıp piknik ve mangal keyfi yapmasın diye herkes dışarı cıkmasın diye2 Günlük yasak ne ya. Bu yetkililer gerçekten düşünme yetisini yitirmiş, insanlar fırınlara marketlere akın etti daha fazla kalabalık ortam oluştu.
Adamın biri az önce köpeklerini dışarı cıkardı iki günlük tuvaletlerini yaptırıyor iki gün dışarı cıkaramayacak
Post automatically merged:
İki günlük yasak cumartesi ve pazar millet dışarı cıkıp piknik ve mangal keyfi yapmasın diye herkes dışarı cıkmasın diye
Burası Türkiye kendilerince önlem almak istiyorlar .. Bana kalırsa haftalar öncesinden ilan edilseydi bu durum yaşanmazdı tabiki bu yasaklama sadace 2 günlüğüne değil bir hafta ve üzeri olması lazım diye düşünüyorumİnsanlar zaten panik yapıp fırınlara doluştu, bir sürü haber var görmüyor musun arkadaşım.? Tamamen saçmalıktan ibaret bir yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?