Onaylı Üye
Dostum geçmiş olsun. Riot gamesin sözleşmesinde, hesap feshi hakkına sahip olduğu ve hiç bir sebep belirtme zorunluluğu olmadığı yazıyor. Kulübe hoş geldin. Benim 2015 yılında sebepsiz yere 450-500 skini olan hesabım banlandı. Hala sebebini sorduğumda saçma sapan cevaplar veriyorlar.Selam arkadaşlar, LoL hesabım öncelikle 15 gün mazeretsiz ban yedi daha fazla bilgi için teknik desteğe ulaş dediler. Ben de uygunsuz sohbetten dolayıdır diye hiç bilet atma gereği duymadım. Yasaklama 10 nisan'da kalkacaktı fakat 11 nisan'da hesaba girmeyi denediğimde hesabın kalıcı olarak yasaklandığını gördüm. Yine bir mazeret yok tabii klasik Riot. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? tecrübelerini benimle paylaşırsa sevinirim, İyi forumlar.
durduk yere yediginden eminsen ticket atmak zorundasin ama onda da net acilacak diye bisey yok acmayabilir.Selam arkadaşlar, LoL hesabım öncelikle 15 gün mazeretsiz ban yedi daha fazla bilgi için teknik desteğe ulaş dediler. Ben de uygunsuz sohbetten dolayıdır diye hiç bilet atma gereği duymadım. Yasaklama 10 nisan'da kalkacaktı fakat 11 nisan'da hesaba girmeyi denediğimde hesabın kalıcı olarak yasaklandığını gördüm. Yine bir mazeret yok tabii klasik Riot. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? tecrübelerini benimle paylaşırsa sevinirim, İyi forumlar.
hile açın mı önceden?Selam arkadaşlar, LoL hesabım öncelikle 15 gün mazeretsiz ban yedi daha fazla bilgi için teknik desteğe ulaş dediler. Ben de uygunsuz sohbetten dolayıdır diye hiç bilet atma gereği duymadım. Yasaklama 10 nisan'da kalkacaktı fakat 11 nisan'da hesaba girmeyi denediğimde hesabın kalıcı olarak yasaklandığını gördüm. Yine bir mazeret yok tabii klasik Riot. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? tecrübelerini benimle paylaşırsa sevinirim, İyi forumlar.
Banwawe falan dediler kanka sc kullanıyosan ondan dolayı ban yemiş olabilirmisin?Selam arkadaşlar, LoL hesabım öncelikle 15 gün mazeretsiz ban yedi daha fazla bilgi için teknik desteğe ulaş dediler. Ben de uygunsuz sohbetten dolayıdır diye hiç bilet atma gereği duymadım. Yasaklama 10 nisan'da kalkacaktı fakat 11 nisan'da hesaba girmeyi denediğimde hesabın kalıcı olarak yasaklandığını gördüm. Yine bir mazeret yok tabii klasik Riot. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? tecrübelerini benimle paylaşırsa sevinirim, İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?