Uzman Üye
vallaha usta şuan driver booster ile tekrar tarattım sistemi . sürü driverlarıdan tutu net framework visual c++ x86 dosyaları hepsi güncel.İnternetten araştırdım, birkaç video ya baktım name esp çalışıyor fakat çalışmayanlar için temel windows bileşenlerinin güncellenmesi gerektiği belirtilmiş sendeki sorun ondan kaynaklı olabilir mi ?
vallaha usta şuan driver booster ile tekrar tarattım sistemi . sürü driverlarıdan tutu net framework visual c++ x86 dosyaları hepsi güncel.
Sen birde bana bak qweweq430 yorum vay be
Ne botu bunlar kendi yorumlarımBotmu kastın ne yaptın
Kardeşim ben şaka sevmem.Ne alakası var ?Herkezin anlayışı farklı.anladık +3 yaşındaki bebekler gibi , saka anlayısın sıfır terket burayı
Evet usta aynen sorun bu 1-2 türk yabancı sunucularda denedim hile tam olarak çalışıyor.Ofsetleri buldundan emin ol Cunki Bu Oyuna Yıllardır güncelleme Gelmese bile kod değişkenlğii Olabiliyor yada sw korumasındada kaynaklabılilir.
evet doğru 1-2 araştırma ile başardım yaptım cs durağı sunucularında diğer sunucularda çalışıyor ama bir sorun var.
Name esp çalışmıyor bu özellike çalışmayınca aimbot ta çalışmıyor bir türlü yapamadım ne yaptıysam uğraştım olmuyor yapamıyorum Fighter Fx iyi analayan arkadaşlar bi yardım ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?