Hanbot3'te bazı shardlar gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aynı başlıktada dediğim gibi bazı shardları shards klasörüne atsamda oyun içinde gözükmüyor. Mesela "Hanbot3 nasıl injectlenir ve shardlar nasıl yüklenir" konusunda videonun içerisinde shardların arasında GGAio'nun olduğunu fakat kapattığını görmüştüm. Bende o shardı atayım dedim fakat nedense shardı attığım halde oyun içinde gözükmedi. Hanbot3 hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse çok iyi olur teşekkürler.

Not: Başlıkla alaksız olacak fakat hep ws kullandığım için AIO'ların ne işe yaradığını fazla bilmiyorum. Onuda anlatırsanız çok sevinirim. Anlatmazsanızda canınız sağolsun.

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
AIO= all in one yani 1 shard içinde birden çok karakterin scripti mevcut demek genelde 5-10 lu paket oluyor mesela marksman aıo adcleri kapsar çalışmamasının sebebi paid sc olabilir şimdi bi değişiklik yapmışlar free versiyon diye muhtemelen ondan kaynaklıdır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
AIO u açıkladıkları için direk neden göremediğine değineceğim, arkadaşın da dediği gibi 5-10 ve ya daha fazla karakter için desteklenen shardlarda AIO ibaresini görürsün eğer sen desteklenmeyen bir karakter ile oyuna girersen GGAIO ve ya farklı bir shard ı göremeyeceksin.

GGAIO yu nasıl güncelleyip key gireceğim dersen telegramından yeni GGAIO.shard dosyasını bulup injectledikten sonra GGAIO.ini dosyasının içine "GGAIO5UP6fPPm5Ie8wK3nbUGFewlHHfIvhRW9pG3" bu keyi girersen kullanabileceksin.

GGAIO Desteklenen Şampiyonlar;
Jungle
- Nunu
- Shaco

MID
- Yasuo
- Leblanc
AD
- Ezreal
- Vayne
- Varus
- Senna

Support
- Senna

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
AIO u açıkladıkları için direk neden göremediğine değineceğim, arkadaşın da dediği gibi 5-10 ve ya daha fazla karakter için desteklenen shardlarda AIO ibaresini görürsün eğer sen desteklenmeyen bir karakter ile oyuna girersen GGAIO ve ya farklı bir shard ı göremeyeceksin.

GGAIO yu nasıl güncelleyip key gireceğim dersen telegramından yeni GGAIO.shard dosyasını bulup injectledikten sonra GGAIO.ini dosyasının içine "GGAIO5UP6fPPm5Ie8wK3nbUGFewlHHfIvhRW9pG3" bu keyi girersen kullanabileceksin.

GGAIO Desteklenen Şampiyonlar;
Jungle
- Nunu
- Shaco

MID
- Yasuo
- Leblanc
AD
- Ezreal
- Vayne
- Varus
- Senna

Support
- Senna
Valla ne güzel açıklamışsınız. Teşekkürler olayı anladım. Hanbot iyi ama böyle durumlarda anlaması biraz zor oluyor bundan sonra AIO'ları araştırmam gerekecek sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...