Onaylı Üye
c++ tan devam et dostumArkadaşlar c# diline biraz hakimiyetim var. Sizce c dilinde kendimi tamamen geliştirmeye mi adamalıyım? Sektörde hangisi en çok ilgi görüyor?Elbette genelde hepsinden bilmek lazım ama ben bir tanesinde uzmanlaşmak istiyorum,hangisi en çok işime yarayabilir? Veyahut photoshop gibi programlar daha mı işe yarıyor?
C++ daha çok kullanılıyor ona odaklanabilirsinArkadaşlar c# diline biraz hakimiyetim var. Sizce c dilinde kendimi tamamen geliştirmeye mi adamalıyım? Sektörde hangisi en çok ilgi görüyor?Elbette genelde hepsinden bilmek lazım ama ben bir tanesinde uzmanlaşmak istiyorum,hangisi en çok işime yarayabilir? Veyahut photoshop gibi programlar daha mı işe yarıyor?
Sektör değil de senin ne konuda uzmanlaşmak istediğine ve yol haritana bağlı biraz. Java python c++ öğrenip birinde uzmanlaştığın zaman yazılım sektöründe çoğu dalda iş yapabilir hale gelirsin paraya hükmedersin... Kolay gelsin şimdidenArkadaşlar c# diline biraz hakimiyetim var. Sizce c dilinde kendimi tamamen geliştirmeye mi adamalıyım? Sektörde hangisi en çok ilgi görüyor?Elbette genelde hepsinden bilmek lazım ama ben bir tanesinde uzmanlaşmak istiyorum,hangisi en çok işime yarayabilir? Veyahut photoshop gibi programlar daha mı işe yarıyor?
python u önerebilirimArkadaşlar c# diline biraz hakimiyetim var. Sizce c dilinde kendimi tamamen geliştirmeye mi adamalıyım? Sektörde hangisi en çok ilgi görüyor?Elbette genelde hepsinden bilmek lazım ama ben bir tanesinde uzmanlaşmak istiyorum,hangisi en çok işime yarayabilir? Veyahut photoshop gibi programlar daha mı işe yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?