Hangi heroyu oynayacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostlar selamlar ben lol'e daha yeni başladım hangi heroyu oynamam gerektiğine karar veremedim daha tam olarak üst koridorda oynamayı daha çok sevdim üst koridora uygun hangi heroları oynamalıyım hangileri güçlü ve şuan oyuna pek hakim olmadığım için pek zor komboları falan olmayan bir hero olursa iyi olur ne önerirsiniz ?

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sett ve Garen var aklımda şu an güçlü ve basit herolar

Üye
10 HİZMET YILI
Güncel Metada Üst Koridor da Kalista-Fiora-Garen-Sett-Darius-Orn-Kled var istersen YouTube de heroların detaylı oynanış videoları izliyip kendine göre olanı seçebilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Güncel Metada Üst Koridor da Kalista-Fiora-Garen-Sett-Darius-Orn-Kled var istersen YouTube de heroların detaylı oynanış videoları izliyip kendine göre olanı seçebilirsin
Youtube dan izlemeyi düşündüm ama oradakiler çok hızlı ve çok iyi oynuyorlar kendime uygun olup olmayacağını anlayamıyorum adamlar her şeyi çok iyi oynuyorlar ki

Üye
10 HİZMET YILI
Evet tavsiye ettiler ama zormus galiba
Post automatically merged:

Bunun için önerebileceğim bir kanal var mı peki oyunu yavaş ve daha anlata anlata oynayan
Kanka Önerebileceğim bir kanal yok neden ben 1 hero üstüne oynuyorum oyunu genelde o heroda iyi olan yayıncları takip ediyorum ama istediğin heronun öğretici bilgileri diye araştırma yaparsan bulabilirsin. İre oynamak biraz zordur ama

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Soloda Aatrox'u çok tercih ederim eskiden güçlüydü şimdi nasıl bilemiyorum artık garen oynuyorum daha kolay geliyor tavsiye ederim iyi oyunlar

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Garen is a very braindead champion I suggest you start with braindead champs as it will help you focus on macro rather than mechanics which is very important when you just start playing the game

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yeni başladıysan Garen ile oyna

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
garen dari gibi juggernut ları tercih edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yarı tank birşeyler le oynamaya başla

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsan yada kulanmıyorsan darius ornn iyi gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...