Onaylı Üye
Bir arkadaşım irelia diye bir karakterden bahsetti o nasılSett ve Garen var aklımda şu an güçlü ve basit herolar
Yeni başladıysan oynayamazsınBir arkadaşım irelia diye bir karakterden bahsetti o nasıl
Youtube dan izlemeyi düşündüm ama oradakiler çok hızlı ve çok iyi oynuyorlar kendime uygun olup olmayacağını anlayamıyorum adamlar her şeyi çok iyi oynuyorlar kiGüncel Metada Üst Koridor da Kalista-Fiora-Garen-Sett-Darius-Orn-Kled var istersen YouTube de heroların detaylı oynanış videoları izliyip kendine göre olanı seçebilirsin
Şöyle diyim Öğretici videoları izleYoutube dan izlemeyi düşündüm ama oradakiler çok hızlı ve çok iyi oynuyorlar kendime uygun olup olmayacağını anlayamıyorum adamlar her şeyi çok iyi oynuyorlar ki
Evet tavsiye ettiler ama zormus galibago for irelia
Bunun için önerebileceğim bir kanal var mı peki oyunu yavaş ve daha anlata anlata oynayanŞöyle diyim Öğretici videoları izle
Kanka Önerebileceğim bir kanal yok neden ben 1 hero üstüne oynuyorum oyunu genelde o heroda iyi olan yayıncları takip ediyorum ama istediğin heronun öğretici bilgileri diye araştırma yaparsan bulabilirsin. İre oynamak biraz zordur amaEvet tavsiye ettiler ama zormus galiba
Post automatically merged:
Bunun için önerebileceğim bir kanal var mı peki oyunu yavaş ve daha anlata anlata oynayan
Çok fazla garen geldi galiba garen ile başlayacağımyarı tank birşeyler le oynamaya başla
Üst koridorda oynanır mi kiaphelios dene kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?