Konu hangi başlık altında açılmış bi bak istersenacaba hangi oyunlar için ?
reis deneyimlerime ve gördüklerime göre illaki ban yiyiorsun die biliyorumBirisi sadece wallhack, diğeri aim falan filan. Sadece wh kullan ban yemezsin bro.
CSGOacaba hangi oyunlar için ?
oraya dikkat etmemiştimKonu hangi başlık altında açılmış bi bak istersen
gördüm reis dikkat emmeiştim
yapan adam bizim hilemizle vac yiyen görmedim gibisinden bişey dedi bende 1 2 gün oynadım ban yemedim rekabeti ölüm maçı bile atımreis deneyimlerime ve gördüklerime göre illaki ban yiyiorsun die biliyorum
lol de en az da da açsan illaki yiyorsun pubg mobile direk banlıyorLOL VE CSGO DİYEBİLİRİM PUBG MOBİLE DE UYGUN AMA BAN YEME RİSKİ BİRAZ YÜKSEK
knk illaki yersin ya mantiken oyun algılar onu en geç 1 1.5 aya ban yersinyapan adam bizim hilemizle vac yiyen görmedim gibisinden bişey dedi bende 1 2 gün oynadım ban yemedim rekabeti ölüm maçı bile atım
youtube ye baktın mı acaba ?hileyi böyle tam güzel ayarını verebilecek arkadaş var mı ya bana tam algılıyamıyorum ben konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
iyi yorum kastın bugün dikkat ettimhileyi böyle tam güzel ayarını verebilecek arkadaş var mı ya bana tam algılıyamıyorum ben konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
çaktırmadan yorum kasışşşiyi yorum kastın bugün dikkat ettimhedef pubg lıte mı ?
Adamı her yorumda görüyorum sabah 10-20 arası yorumu vardı sımdı 50 olmusçaktırmadan yorum kasışşş
maşallahAdamı her yorumda görüyorum sabah 10-20 arası yorumu vardı sımdı 50 olmus
knk sana bişey sorabilirmiyim konuyla alakalı değil amaAdamı her yorumda görüyorum sabah 10-20 arası yorumu vardı sımdı 50 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?