- Konuyu başlatan
-
bu site içindeki hileler için sormuştum youtubedekilere pek güvenemiyorumyoutubedan detaylı hile bakabilirsin
edebiyat yapacaksanız başka yere lütfenAkıl her zaman kullanılabilecek en iyi numaradır
aim ayarını sadece crossfire'ı adama getirdikten sonra devam ettirecek şekilde ayarlıyabilirmiyim?Ban yemeyen hile yoktur. Aim açmadam, bellli etmeden kullarnirsan ban yeme riskin azalır. Bilgisayardan oynyacaqsansa formdakın öneririm. "Dword"
güncelleme ne zaman biter bir bilginiz varmıezPUBGM en kaliteli hilelerden ama şu an güncelleme bekleniyor
en korktugum şeyde o bazen ister istemez insan kendini tutamıyorbelli ettiğin sürece ban yersin dostum kurtuluşun yok sıkıştığın zaman belli ediorsun
işte dostum hile kullansan bile kullanmıyormuş gibi oyna adamı görüyorsun temkinli oyna görmezden gelgüncelleme ne zaman biter bir bilginiz varmı
Post automatically merged:
en korktugum şeyde o bazen ister istemez insan kendini tutamıyor
onaylı üye olmam için ne yapmam gerekiyor? ezpubg ne zamana güncellenir bilginiz varmı?Ezpubgm güncelleniyor zaten diğerini de kullanabilmen için onaylı üye olman lazım ondan sonra kullanabilirsin ekstra bir şeyi yok
şuan güncellemede olarak gözüküyor sanırım. yükleme için izniniz yok yazıyorKonu linki EzPUBGM- Pubg Mobile Free Hack Kullanmanı tavsiye ederim belli etmeden abartmadan
rage/legit ne anlama geliyor?ezpubgm kullann rage oynama legit oyna bann yeme riskin düşer.
öyle yapacağım aimbot için önerdiğiniz ayar varmı?işte dostum hile kullansan bile kullanmıyormuş gibi oyna adamı görüyorsun temkinli oyna görmezden gel
o hangi hile oluyor nereden ulaşabilirim? bu sitede olan bir hilemi?kık sc hilesi güzel bir haftadır kullanıyorum daha ban yemedim
ezpubg kullanabilirsin sendeben bilimiyorum
aynen bu şekide oynadığında ban yemeden rahat oluyorsun öbür turlü direk ban atıyorlarişte dostum hile kullansan bile kullanmıyormuş gibi oyna adamı görüyorsun temkinli oyna görmezden gel
aynen bayağ sıkılar bu ara ban konusunda en güzeli görüp görmemiş gibi yapmaklegit ne anlama geliyor
bu aralar hileleri çok izliyorlar sanırım
olmaz belli etme.henüz kullanma fırsatı olmadı fakat aim boxu sadece crossfire büyüklüğünce yapsam adama ben nişan alsam o devam ettirse sorun olurmu?
bu site içindeki hileler için sormuştum youtubedekilere pek güvenemiyorum
önerebileceğin bir hile varmı?olmaz belli etme.
her hilede ban yeme riski var ama bunu en aza nasıl indiririm diye sorarsan çok basigt belli etmemeye çalışcan abartmıycaksınHangi hileyi ve ban yememem için nasıl kullanmam gerektiğini açıklıyabilecek varmı?
aim ayarı hakkında bilginiz varmıher hilede ban yeme riski var ama bunu en aza nasıl indiririm diye sorarsan çok basigt belli etmemeye çalışcan abartmıycaksın
dword şuan iyi onu kullanabilirsin. eskiden pubgde memory hileleriyle hiç ban yemezdim artık korumaları sıklaştırmışlar sanırımönerebileceğin bir hile varmı?
knk paralı hileler tercih etmen lazım onlar ban atmıyorHangi hileyi ve ban yememem için nasıl kullanmam gerektiğini açıklıyabilecek varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?