Ücretli hileler otomatik güncelleniyor ek olarak kendine özel forumları oluyor daha çok seçenek oluyor. O yüzden içim daha rahat o nedenden dolayı ücretli hileleri kullanıyorum. Ücretsiz hilelerin neyin ne olduğu belli değil. Güncellemeye bakmasan VAC yersin sonrasında CS GO güncelleme alır hilenin güncellenmesini beklersin o nedenden dolayı ücretsiz hile kullanmaya gerek yok.para vermene gerek yok dostum
Yaklaşık 1.5 yıldır aynı hesapta hile kullanıyorum ban yemedim. Karşındaki kişi hile açtığında hileyi fulleyip kuduran tiplerden değilim. Bu sebepten dolayı hiç ban yemedim.paralıda olsa olmasa sonucta ban yıyeceksın bellı bı sure oynucaksın o yuzden takma bu tur seylere
nasıl ban yemiyorsun hangi hilelerini açıyorsunYaklaşık 1.5 yıldır aynı hesapta hile kullanıyorum ban yemedim. Karşındaki kişi hile açtığında hileyi fulleyip kuduran tiplerden değilim. Bu sebepten dolayı hiç ban yemedim.
Charm, mermi sekme croshairi, bombanın gideceği yeri gösterme, bomba patlama süresi, bomba esp, vurma gostergeci, fast plant*, fast reload*, wallhack**, trigger**.nasıl ban yemiyorsun hangi hilelerini açıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?