Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Arkadaşlar ben ttnet kullanıyorum ama o kadar mı kötü olur o kadar mu b*ktan olur neyse önerebiliceğiniz firma var mı daha iyi olan ocak ta süre doluyor belki değişirim 
kullanıyorsan ne kadar alıyorsun alt yapı vsturknet![]()
Kardeşim 1 ay türknet kullandım taşındıktan sonra başka internete geçmek zorunda kaldım 1 ay kullanmama rağmen 50mbps sabit hız ve sınırsız kota bir kere bile düştüğünü görmedim 12 de gta 5 indirmesini başlattım öğlen 2 de 1 buçukta felan bitti hız kaybıda olmadı gayet iyi oyunlarda 40 ping aldım sabit tavsiye ederimkullanıyorsan ne kadar alıyorsun alt yapı vs
aylık ne kadar ödüyosunKardeşim 1 ay türknet kullandım taşındıktan sonra başka internete geçmek zorunda kaldım 1 ay kullanmama rağmen 50mbps sabit hız ve sınırsız kota bir kere bile düştüğünü görmedim 12 de gta 5 indirmesini başlattım öğlen 2 de 1 buçukta felan bitti hız kaybıda olmadı gayet iyi oyunlarda 40 ping aldım sabit tavsiye ederim
aynen aylık ne kadarKardeşim 1 ay türknet kullandım taşındıktan sonra başka internete geçmek zorunda kaldım 1 ay kullanmama rağmen 50mbps sabit hız ve sınırsız kota bir kere bile düştüğünü görmedim 12 de gta 5 indirmesini başlattım öğlen 2 de 1 buçukta felan bitti hız kaybıda olmadı gayet iyi oyunlarda 40 ping aldım sabit tavsiye ederim
65 tl ödüyordumaylık ne kadar ödüyosun
Alt yapı vardı eğer yoksa 35 mbps alırsın bu hızda gayet iyiucuz da alt yapı var mıydı sizin orda
Türknet hacı akk yok 50 mbpsKardeşim türkneyten uzak dur zaten ttnet altyapısını kullanıyor ben şimdi süperonline kullanıyum 16 mgbit 60 lira kopma yok hoz mükemmel 1080 p kaltisi videoyu açması 2 sn de açıyor akk ye takılma ocak ayında zaten o kalkıyor hız düşürme olayı kalkıypr zaten süperonline kalite hacı