Mazur görün çok bilgim yok, altyapım yok şehirden uzak bir yerdeyim fiber interneti nasıl bağlayacaklar.: Fiber İnternet
Merhabalar, altyapının olmadığı konumdan hızı sorgulatinca 10mbps hız veren bir yerde oturuyorum. Bu düşük hizda tüm internet sağlayıcılarından aynı performansı mı alırım? Fiyatı en düşük olanı tercih etmek daha mı mantıklı yoksa ekstra para vererek bana ekstra hız sunma imkanları var mı?
Türknet öneriyor musunuz, iletişimde sıkıntı oluyor diyorlar Türknet için. Teşekkürler bu arada bugün millenniyi arayacağım.Daha önce Türk Telekom, Vodafone, NetSpeed, Millenicom kullandım benim altyapı da kötü. Türktelekom kesinlikle önermiyorum 3 mbps veriyodu çok kötüydü. Vodafone 6-8 civarı veriyodu ondan da memnun kalmadım. Netspeed 12 veriyodu baya iyiydi. En memnun kaldığım şu anki Millenicom, 16mbps alıyorum (altyapı 11mbps gösterdiği halde) müşteri temsilcilerine ulaşması çok kolay hep wp hem arayarak ya da mobil uygulamadan mesaj atarak. Millenicom öneririm.
Türknet öneriyor musunuz, iletişimde sıkıntı oluyor diyorlar Türknet için. Teşekkürler bu arada bugün millenniyi arayacağım.
Çok pahalı diye biliyorum onuda.kablonet kullanıyor yakınlarım bayada memnunlar kablonet kullanabilrsin
TTNET TURKNET VODAFONE TURKCELL UYDUNET bunlar akla gelenelr sen hangisinden yerini sorgulattın altyapı desteği olmayan 10 der olan 30 24 vb. önce hepsinin sitesine tek tek gir altyapıya en uygun olanın fiyatı gözüne cazip geleniyle anlaş burada herkes ağzına geleni yazar şu ana dek yapılan ve sonrasında yapılacak yorum sahipleri hayatları boyunca maximum 2 kere internet sağlayıcısı değiştirmiştir ben yazımın ehli olarak söylüyorum tek tek bulabildiğin tüm internet sağlayıcılarının sitesine gir adresini birebir test ettir en yüksek hız en erişilebilir sağlayıcı kimse destek veren kimse ondan al "TTNET 10 verir TURKNET 50 Turkcell 100 Vodafone 200" bu sadece örneklendirmedir karşılaştırma bu verilerle değil senin kendi verilerinle yapılsın dostumMerhabalar, altyapının olmadığı konumdan hızı sorgulatinca 10mbps hız veren bir yerde oturuyorum. Bu düşük hizda tüm internet sağlayıcılarından aynı performansı mı alırım? Fiyatı en düşük olanı tercih etmek daha mı mantıklı yoksa ekstra para vererek bana ekstra hız sunma imkanları var mı?
Türknet de kullandım Müşteri temsilcisi yok kanser il 10-15 gün inmterneti kullanamıyosun zaten senin altyapın kötü kesinlikle önermiyorum.
Türknet altyapısı iyi olan kişiler için çok iyi.
Tamamdır şuan hepsinden bakıcam, eğer hepsi aynı hiz verirse arkadaşların tavsiyesi ile milenniye geçicem, hem ucuz hemde hizmet kalitesi iyimiş çünkü.TTNET TURKNET VODAFONE TURKCELL UYDUNET bunlar akla gelenelr sen hangisinden yerini sorgulattın altyapı desteği olmayan 10 der olan 30 24 vb. önce hepsinin sitesine tek tek gir altyapıya en uygun olanın fiyatı gözüne cazip geleniyle anlaş burada herkes ağzına geleni yazar şu ana dek yapılan ve sonrasında yapılacak yorum sahipleri hayatları boyunca maximum 2 kere internet sağlayıcısı değiştirmiştir ben yazımın ehli olarak söylüyorum tek tek bulabildiğin tüm internet sağlayıcılarının sitesine gir adresini birebir test ettir en yüksek hız en erişilebilir sağlayıcı kimse destek veren kimse ondan al "TTNET 10 verir TURKNET 50 Turkcell 100 Vodafone 200" bu sadece örneklendirmedir karşılaştırma bu verilerle değil senin kendi verilerinle yapılsın dostum
Ekli dosyayı görüntüle 47550
Anlık türknet - upload 5.70lere kadar çıkıyor.
Tabiki altyapın 10mb destekliyorsa en ucuz veren sağlayıcı seçmen lazım
Hocam taahhüt vermelerini çok sıkıntı oluyor ve fiyatları nedir bilmiyorum, birkez kullanma fırsatım oldu gayet hızlıydı dediğiniz gibi taşınabilir bir WiFi için gerçekten üst düzey bir performans.Turkcell box almanı tavsiye ederim altyapı gerekmiyor, dağın başında bile yüksek hızlı internet alıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?