Hangi internet servis sağlayıcısını seçmeliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kablonet al dostum zamanında almadığım için çok pişmanım türktelekom en son tercihin olsun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
tüm intenet sağlaıycıları internetin hızına göre fiyat biçerken türknet tek fiyat 100mbps ye kadar interente tabi altyapın iyiyse ben millenicom kullanıyorum memnun değilim 2 ay sorna türknete geçicem

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
türk net de muhattab bulamıyosun yok çünkü meılla mesajlamayla iletişime giriliyor saatler günler sonra cevap geliyor türk telekom pahalı milenicom da müşteri hizmetleri birebir görüşülebiliyor toplam 5 dk içinde sorunun çözümünü sağlıyolar eğer teknik bir sorun yoksa teknik sorunu da alt yapı ttnet olduğundan onları yönlendiriyolar

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Millenicomu ele direkt her şeyi çok kötü interneti kesiliyor hızı düşük faturası çok yüksek geliyor ki bu benim seçimimin dışında bukadar yüksek geliyor canlı destekleri ilgisiz ele geç yani direkt hiç uğraşma millenicomla

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
turknet olabılır yada su ara rövansta olan var milleni com ben dan vazgecmıyorum milleni şuan kampanyaları çok uygun

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Superonline kullanıyorum ve memnunum. Arkadaşım vodafone kullanıyor ilk 6 ay desteklediği en yüksek hızı aynı fiyattan veriyor oda çok iyi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Millenicom'u Öneririm Şu an o servis sağlayıcısını kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı çıkmadı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bulundugun bolgede turksat teledunya var mi 126 yi arayarak kontrol ettir. 72 TL oduyorum tv ve internete. Ustelik 100 Mbps internetim var kotasiz ve butun sinema ve belgesel kanallarim acik.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Uzun zamandır ttnet kullanıcısıyım memnunum (bullunduğun yere göre internet altyapısına göre değişiklik gösterebilir)

Üye
7 HİZMET YILI
eğer para konusunda sıkıntın yoksa superonline pahalı dersen turknet ama turknetinde sağı solu belli olmuyor haberin olsun neden dersen gittiği zaman internet geri gelsin diye çok uğraşıyorsun ama gitmediği zamanlarda mükemmel diyebilirim

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
türksat kablonet veya türknet başkaları hem pahalı hemde gerek yok :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
superbox kullanıyorum ben öneririm indirme yükleme her şey ideal

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu sorunun net cevabı yok dostum ordaki altyapıya göre değişiyor antalyada türk telekom leş gibiyken eskişehirde uçak gibi o yüzden oturuduğun yerde kullananlara sorarsan iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Turknet kullanıyorum yaşadığım bölgede fiber altyapısı yok ama buna rağmen hızım ay sonlarında bile 8-9 mb arasında ayrıca neredeyse ayda 100-150 GB'lık torrent indirdiğimi de söylemeliyim. Taahhütsüz olarak aldığını da söyleyebilirim. Tek problemi anlık olarak destek alabileceğin bir müşteri hizmetleri yok. Onu da genel olarak ticket açarak hallediyorsun merak etme öyle uzun sürmüyor maksimum 5-6 saat içerisinde yanıt alıyorsun çoğu sorununa.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Türknet öneririm fakat şuan yeni olan türkcell superboxlarada bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...