Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Seçmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
türknet kesin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türk net cok iyi musteri hizmetleri yok ama cok bi isin olmuyor acikcasi

KeyJey
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Turknet En iyisi Alt yapı olsa bende geçicem Ama yok :(

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
türk telekomun netını kullanıyorum fiber net netim ama memnun değilim bazen netım kesılıyor 24 mbıte kadar netım var 17 oluyor bazen 8 lere dusuyor nasıl oluyorsa eşim görüntülü konusma yaparken ben pubg de ag gecıkmesı yasıyorum fiber net de bu olmamamsı lazım yanı demem o ki türk telekomdan uzak dur musterı hızmetlerı de bı o kadar berbat 8 mb vodafone net kullandım baglantı kesıntısı bır kere yasamadım ama bu nette yasıyorum 110 tl de fatura oduyorum su an bence turkselın tasınabılır olan ınternetını al daha ıyı modemın ıcıne hat takıyorlarmıs galıba

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Upload hızı düşük sadece indirme yapıcam diyosan türktelekom

yükleme yaparım diyorsan pahallı olabilir ama türkcell fiber

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
vedofone iyidir hocam 2 yıldır kullanyorum hiç bir sıkıntısı yok :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
türk telekom iyidir. zaten bütün int firmaları ttelekom alt yapısını kullanıyor
Dostum öyle kolay olmuyor o iş maalesef hepsi aynı alt yapıyı kullanıyorsa niye kimisi iyiyken kimisi kötü internet hizmeti sunuyor.

Arkadaşlar 2 ay önce taahhüt bitti ama hâlâ hangi iss ye geçeceğime karar veremedim lütfen deneyimlerinizi söyleyin bana yayıncılardan veya internetten görerek yorum yapmayın

Hocam eğer alt yapın uygun gösteriyorsa turkcell tavsiye ederim ama değilse veyahut ücretlendirme olarak da uygun bişey arıyorsan tabi ki yine altyapı koşuluyla türkneti tavsiye ederim.Şahsen ben 10 yılı geçkindir ttnetçiyim hiç sorun yaşamadım desem yeri fakat altyapım tam uygun.Çevrem de ise turkcell ve türknetten memnun olan onlarca kişi var o ikisi arasında paketlerine bakmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Normal şartlarda kablolu altyapından memnunsan Türknet i tercih edebilirsin. Müşteri hizmetleri dışında iyidir, Allah işini müşteri hizmetlerine düşürmesin.

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
4 yıllık TTNET deneyimimden sonra Türknet'e geçtim. 35mbs hız 76 TL. Yağ gibi de akıyor. Şuana kadar 2 kez hız sorunu yaşadım 2sini de aynı gün halloldu. 7 aydır çok şükür sorunsuz kullanıyorum. Hatta ne yap biliyor musun aşağıda verdiğim kodla kayıt ol 1 ay sen ücretsiz kullan 1 ay da ben ücretsiz kullanayım :)
OYG43WC17JCF

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arastirdigim akdariyla turknet diyorlar .. yinede en iyisini sne bilirisn .. butcen avrsa sayter superonline kullan derim .. lakin turknetide cok ovuyorlar bilgine

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
nedense türk telekomda hiç sıkıntı yaşamadım. şans işi biraz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hocam türktelekom altyapısı varsa fiber türktelekoma geç yoksa uydunet tavsiye ederim uydunet de güzel diyorlar. ama ben tt(türktelekom) kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bölgedeki altyapı nın yeni olmasından dolayı türktelekom ile hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar ama türknet kullanan arkadaşımın evinde daha iyi olduğunu farkettim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Türknet kesinlikle bakmalısın fiyat sabit altyapın ne kadar verirse o kadar hız alıyorsun 35 veya 100 olarak 75 tl sabit ödüyorsun iki evimdede var ikisindede lolde pingim 12 sabit değişmiyor

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ttnet çok kötü aman ttnete geçme sadece onu söylicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...