Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam türknet şöyle : Eğer bu zamana kadar kullandığın internette hattan dolayı sorun yaşamadıysan türknete gönül rahatlığıyla geç ama hattında çok problem varsa sakın geçme çünki bir sorunda çözülmesi günler alabiliyor.
eskişehirde yaşayan varsa fenixnet kullanıyorum sadece eskişehire özel vericiler var evinize uydu bağlıyorlar alt yapıdan değil sadece eskişehir kullandığı içinde gayet hızlı
I use turknet and can you recommend it? If you say that you are using the fiber infrastructure unlimited until the end, there is no commitment, no limitation, as if it is not enough, it gives 1000 minutes talk to your home phone, including abroad. I use 50 while my friends get 70 pings.