Seçkin Üye
sağlık güzel bölüm inşallah atanırsınatanmaya çalısıyorum sağlıkçı olucaz inş
içerik üreticisi bana göre değil.Merhaba arkadaşlar;
İnsanların ne düşündüğünü merak ettiğim bir konu var. Bunu sizlere danışmak istedim. Sorum şu şekilde;
NOT: Ücretler, kategorilere göre değişiklik gösterebilir lütfen linçlemeyiniz
bi standart koymamış ki knk hangisinş yapmak isterdin diyor esnaf en iyisi bence hem kendi işin karışanın yok istediğinde aç kapat eşini dostunu ağırla çay kahve iç on numaraiçerik üreticisi bana göre değil.Esnaf desen hammaddelere her gün zam geliyor. Sattığını yerine koyman zorlaşıyor. Memur olsa da hayatta ne batarsın ne cıkarsın. En iyisi yurtdışında bulaşıkçı olmak. xd
Ben de kendime göre yorumladım kanka.bi standart koymamış ki knk hangisinş yapmak isterdin diyor esnaf en iyisi bence hem kendi işin karışanın yok istediğinde aç kapat eşini dostunu ağırla çay kahve iç on numara
kanka olaya öyle bakma adam kazanacağın parayı söylüyor esnaf olacaksın ve 5 bin kazanacaksın her ayBen de kendime göre yorumladım kanka.esnaflık zorlaşıyor günden güne. Hele ki küçük esnaflık.
Haa hayal ediyoruz yani.kanka olaya öyle bakma adam kazanacağın parayı söylüyor esnaf olacaksın ve 5 bin kazanacaksın her ay
aynen kankaHaa hayal ediyoruz yani.Tamam o zaman esnaflık 10 numara.
Gün yüzü görmedik ki.aynen kankaburda bile derlendin bea
sorma malesef bende öyleGün yüzü görmedik ki.
Aynı tercihten yanayıziçerik üreticisi tercihim olur
Yurt dışında bulaşıkçı kısmına iyi güldüm.içerik üreticisi bana göre değil.Esnaf desen hammaddelere her gün zam geliyor. Sattığını yerine koyman zorlaşıyor. Memur olsa da hayatta ne batarsın ne cıkarsın. En iyisi yurtdışında bulaşıkçı olmak. xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?