Onaylı Üye
kımsenn bır yorumu yok mu bızde bıseler ogrenırdık
Ulan bende acabaa yazan oldu mu diye heyecanlanarak baktım, acil ihtiyacım vardı cevaba da neyse eywKankam Mesaj İçin Yazıcam Kusura Bakma Pubg Lite Hilesi Alıcam
okudugun bolum guzel bnmde bole meragım var ama kımse yardımc olmadımaalesef :/
TeşekkürlerSevgili slyner yazılımın dışı seni içi beni yakar... Gerçekten heves değil yazılıma aşıksan başla. Buna istinaden CSS tavsiyem olur kitap değil ama Udemy üzerinden ve YouTube üzerinden inanılmaz kaynaklar var. İyi araştırmalar.
Gerçekten para kazanmak da önemli fakat okuyacakmıyım emin değilim, yüksek ihtimalle okuyacak olsam da,Bende başladım eğitimlere internette genellikle C++ ile başlayın diyorlar ama Python ile başlayın diyen de var Python daha basit olduğu için öneriyorlar.Ben bu 1milyonistihdam a başvurmuştum onaylanmıştı oradan BTK akademi sitesindeki eğitimlere baktım C# dersleri vardı bir de bir kaç arkadaşa sordum onlar da BTK Akademi deki Algoritma Tasarımından başla dediler daha genel olur ondan sonra C derslerine geçersin dediler bende şuan ona bakıyorum
Herkes farklı birşey söylüyor ve benim bilgim 0 ne yapacağımı bilmiyorum bir yerden başlamalyıım artık İDpython, windows form
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?