rezalet bir kulaklık eski kulaklığım bu benim aşırı fazla dış ses alıyor ayrıca mikrofonu da çok fazla bas veriyor Windows ayarlarından bassı 0 alsan bile yinede bass geliyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fiyati iyi bi bakmanı onerırım.
Evet Bendede Bundan Var Gayet İyi Bir Kulaklık Bi Bak Derim .Rampage Miracle-X5 RGB 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı miracleX5 Ben kullanıyorum ve gerçekten çok iyi bir kulaklık bıraz pahalı ama ömürlük bir kulaklık
sizce Rampage Miracle-X5 rgb 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı bunu mu daha iyi yoksa sizin attığınız mıBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBuna bakabilirsin. Ayriyeten inceleme videolarından detaylı bilgi edinebilirsin. Ses ve mikrofonu da iyi.
Bu ikisi arasında kalmıştım bende. Halada arasındayım diyebilirimsizce Rampage Miracle-X5 rgb 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı bunu mu daha iyi yoksa sizin attığınız mı
Rampage SN-RW8 Cobra kulağıma takmışlığım var. Rahat ama bir süre sonra terletebilicek bir yapısı var. Lakin alışırsın bir süre sonra. Diğerini kullanmadan bilemeyiz. Belki diğeri daha rahattır. Cobra'nın 7.1 tatmin edici. Miracle olanın test videolarını izlemiştim. İkisinin de mikrofonu bana göre güzel geldi. Ama en son kararı verecek sensin. Yapılmış test videolarının hepsini izle.sizce Rampage Miracle-X5 rgb 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı bunu mu daha iyi yoksa sizin attığınız mı
teşekkür ederimRampage SN-RW8 Cobra kulağıma takmışlığım var. Rahat ama bir süre sonra terletebilicek bir yapısı var. Lakin alışırsın bir süre sonra. Diğerini kullanmadan bilemeyiz. Belki diğeri daha rahattır. Cobra'nın 7.1 tatmin edici. Miracle olanın test videolarını izlemiştim. İkisinin de mikrofonu bana göre güzel geldi. Ama en son kararı verecek sensin. Yapılmış test videolarının hepsini izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?