Hangi Mağazada çalışmak daha iyi ?

Uzman Üye
Ödüller
3
Merhaba öncelikle durumumu özet geçeyim ablam evlenicek ve ona ev almak için ailem kredi çekicek evi olmayanalra ilk ev kredisi çekince daha fazla veriyorlarmış falan filan , yazın işe gireceğim bim a101 şok ya da migros hepsine başvuru yapacakmışım , daha önceden bu gibi marketlerde çalışmış yada birşeyler okuyup duydunuz mu hangisi daha iyidir düşünceleriniz nelerdir ? Lise yeni bitti askerlik vs yapmadım bu gibi sebeplerden dolayı da beni almazlar mı hiçbirine giremez miyim gibi sorular var aklımda sizce bunun bir etkisi olur mu başvuru yaparken.

Uzman Üye
hocam migroslar genellikle yoğun olur büyük yerler olur kısaca kafa yer ben bim yada a101 e gitmeni tavsiye ederim. şok da vardiya sistemi flaan biraz daha kaırsık en iyisini sorarsan a101

Uzman Üye
Ödüller
5
Ben olsam küçük olan marketi seçerdim ürün çeşidi az olduğundan raf doldur boşaltı diğerleri gibi çok olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
Hakmar mülakatına girmiştim . Ne kadar süre çalışabileceğimi sormuşlardı . Üni açılana kadar çalışacağımı söylemiştim . Uzun süre çalışacağını belirtmen daha iyi olur bu durumda , öyle söylememe rağmen yine de beni kabul etmişlerdi . İş iştir hocam iyisi kötüsü yok bu işin .

Ultra Üye
Ödüller
8
koton yada ne bileyim bilinen firmalarda calismak iyidir

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
İş seçme ama kendini de yıpratmanı istemem. En fazla deneyim edinmiş olursun. Bu da bir artı olur.

Seçkin Üye
Sosyal
hangisi daha kuytu köşede ise yani az tercih edilen yerler olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
lc wakikide çalış kanka daha kolay alınıyor ve yüksek maaş

Griffin Premium
Ödüller
16
A-101, bim, şok veya migros herhangi birisi fark etmez bunlarda çalışan birkaç kişiyle sohbetim oldu alışverişim sırasında adamlar bildiğin orada hamallık yapıyorlar hiçbirisi de memnun değil hevesini kırmak tabii ki istemem ama daha basit daha kolay yerlere bakabilirsin örneğin lc waiki'ye bakabilirsin onlara göre bunlar daha hafif iş

Süper Üye
Ödüller
8
A101 gibi marketlerde depo işçisi olarak çalışabilirsin.

Nasılsa beni yaratan üstünüze yağmamı istedi
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
Yaşadığın şehire bağlı birazda. Benim arkadaşım 4 Yıllık üni mezunu, torpil ile a101'e girdi :D Şansını dene ama biraz zor. Bu arada a101 sakin oluyor diyor arkadaş.

Onaylı Üye
Ödüller
3
arkadaşım migros sanalda çalışıyor memnun

Üye
Hocam a101 den uzak dur da ne yaparsa yap. Benim arkadaşım çalışıyor çalışma saatleri çok uzun depo sayımı kasa sayımı derken mağaza kapandıkdan sonra 11 e kadar çalıştığı oluyo ve devamlı mobing var eziyorlar çalışanı mağaza müdürleri.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Arkadaşım Bim de çalışıyor ve gayet memnun,bimde çalışmanı tevsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
3
arkadaşım a101 de çalıştı çalışma ortamı ıyıdı dedı

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.