Hangi Mağazada çalışmak daha iyi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
benım kız arkadaşım migrosta çalıyor kadroya girersen maaşın iyi ama onun harici memnundegıl

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tehna olan yerdeki marketi seç daha rahat olursun

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
migros çekilecek çile değil daha küçük marketleri öneririm bim a101 gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bim, A101, Şok ve Migros gibi marketler Türkiye'de yaygın olarak faaliyet gösteren büyük perakende zincirleridir. Bu marketler genellikle farklı bölgelerde çok sayıda mağazaya sahiptir ve geniş bir ürün yelpazesi sunarlar.

Bu marketlerde çalışmak, özellikle lise mezunu ve askerlik gibi tamamlanmamış durumlar için bir istihdam fırsatı sunabilir. İşe alım süreçleri genellikle başvuru, mülakat ve değerlendirme aşamalarını içerir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşımda senin gibi mezun olduktan sonra hemen yaza para çıkarmak için migrosa girmişti yani alıyolar geçen sene 6k civarı bi para alıyodu şuan kaç veriyolardır bilemem ama işten çıkarsan bi sözleşme tarzı cart curt bişileri varmış, geri dönücek mi çalışmaya tarzı bir sözleşme kabul etmezsen tekrar aynı yerde işe almıyolarMIŞ
Post automatically merged:

Ben olsam küçük olan marketi seçerdim ürün çeşidi az olduğundan raf doldur boşaltı diğerleri gibi çok olmaz
ama onlarda da eleman az oldugu için bütün iş sana kalıyodur ürün siparişidir stoklamasıdır cart curt çoğunu sen yapıyosun

Üye
3 HİZMET YILI
Kanka saydığın marketler genelde askerlik yapmış eleman alıyorlar diye biliyorum

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir tecrübem yok ama gözelemlerime dayanarak bir şey söyleyeyim şok A101 gibi tüm Türkiye'de olan kurumsal firmalarda marketlerdeki elemanlar 1-2 yıl çalışıp Max istifa ediyorlar.
Benim yaşadığım şehirde 2 tane yerel market zinciri var bu firmalarda çalışanlar 5 yıldan uzun süredir çalışıyorlar gördüğüm kadarıyla bu tarz bir yer bulabilirseniz memnun kalabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
şok market genelde daha boş olur insanlar bim veya a101 e gidiyor sürekli şoktada iş yaparsın ama diğerlerine göre daha az tabi :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
arkadaşım a101 de çalışıyor ve şuan durumundan memnun bi sorun yaşamıyor

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iyi bir araştırma yapmak lazım maaş konusun da ve yapabilecegin iş konusun da

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
şok 101 bim vs yerlerde çalışmanı önermem çalışan arkadaşllarım kaçmak için uğraşıyor avmlerde daha popüler mağzalarda çalışabilirsin mesela zara vb

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Popeyes tabii ki 2 müşteriye 5 bana, ee biz de işimizdeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...