0.5ms elmb tn panel ve 165 hz bir monitörde nasıl ghosting olabiliyor hocam merakımdan soruyorumHocam illa ki iki linkten birini diyorsanız 1. tercihimdir sebebi iste 0.5 Ms olmasından kaynakladır ve biraz daha büyük inche sahip. Fakat tüm özelliklerine baktığım zaman 1ms yazıyor onu iyi araştırmanı tavsiye ederim.
önerinizi dikkate alacağım hocam fakat neden tn panel önermiyorsunuz? renk açısından diyorsanız renk konusunda hiç takıntım yok.Tn panel önermiyorum biraz üstüne koyup bu monitörü al sıkıntısız kullanBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
iki linkten birisi gibi bir zorunluluğum yok hocam 4000-5000 fiyat aralığında bir bütçem var öneriniz var mıdırHocam illa ki iki linkten birini diyorsanız 1. tercihimdir sebebi iste 0.5 Ms olmasından kaynakladır ve biraz daha büyük inche sahip. Fakat tüm özelliklerine baktığım zaman 1ms yazıyor onu iyi araştırmanı tavsiye ederim.
iki linkten birisi gibi bir zorunluluğum yok hocam 4000-5000 fiyat aralığında bir bütçem var öneriniz var mıdır
tn panelin o solgun rengi fazla rahatsız eder ıps varken tn panelin yüzüne bakılmaz yani zaman geçer satmaya kalksan müşteri bulamazsın0.5ms elmb tn panel ve 165 hz bir monitörde nasıl ghosting olabiliyor hocam merakımdan soruyorum
Post automatically merged:
önerinizi dikkate alacağım hocam fakat neden tn panel önermiyorsunuz? renk açısından diyorsanız renk konusunda hiç takıntım yok.
tn panelin o solgun rengi fazla rahatsız eder ıps varken tn panelin yüzüne bakılmaz yani zaman geçer satmaya kalksan müşteri bulamazsın
hocam digital vibrance'i full şekilde oynuyorum 2. monitör olarak tn panel kullanıyorum zaten ve digital vibrance + doygunluk ile tatmin edici bir renk seviyesine sahibim. kısacası renk açısından bir takıntım ve sorunum yok fps oyuncusuyum.ASUS 24,5 " VG258QR 5inc daha büyük ondan bunu öneriyorum ama TN panel bende şuan TN kullanıyorum renkler falan belirsiz ve güzel değil dostum inan göz kalitesi daha önemli. Git IPS falan al nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?