2 ay öce ben de aynı bu monitörler arasında kaldım asus aldım asus'un artısı hoparlör var asusta keskinlik ayarlama diye vevsonic vardı fps oyunlarında görüntüyü daha iyi veriyor, samsung'un artısı da standı güzel yükseltisini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun asus hdmi kablosu ile 140hz veriyor 165hz yi display portla veriyor galiba display portta benim bilgisayarda yok maalesef deneyemedim.
Bu arada ilk belirttiğin samsung monitör bu fiyat bandında bayağı iyi ayrıca zamanında çok monitör değişikliği yaptım fakat rengi samsung kadar güzel vereni göremedim birde gaming gen tr güvenilir ismi duyulmuş bir firmadır ama fiyatları makul mudur emin değilim
Şuan kullandıgım monitörü tavsiye ederim, msi g2412 eğer bu önerdiğim monitörü istemiyorsan hangisini seçmeliyorsam diyorsan da asus un 165 hz monitörünü seçmelisin.
asus tuf bence de daha iyi, samsung ve casperlarda çok ghosting oluyor bütçeni artırabilirsen şuan kullandığım lenovo legion 280 hz 0.5 ms 7k civarı şuan eğer ekran kartın iyiyse 165 hz biraz düşük kalabilir.