Uzman Üye
ben steel series kullanıyorum çok memnunumMerhaba öncelikle alacağım kulaklıkta mikrafon ses kalitesi baya iyi olsun ve oyunlarda iyi ses kasılsın istiyorum öncelikler bunlar olsun istiyorum ama tabi rgb olursa da fena olmaz fakat olmasada olur yani
Bütçe: 1200tl (belki 2.el de alabilirim bu yüzden gene önerebilirsiniz)
şuanlık aklımda bunlar var
Hypler cloud 2
Razer blackshark v2 x
Razer kraken x usb (Razer kulaklıkları dikkatimi çekti mikrafonları falan güzel fakat en iyi versiyonu hangisi çözemedim)
Gamepower Mihwk
Gamepower kullanıyorum gayet güzel öneririm almanıMerhaba öncelikle alacağım kulaklıkta mikrafon ses kalitesi baya iyi olsun ve oyunlarda iyi ses kasılsın istiyorum öncelikler bunlar olsun istiyorum ama tabi rgb olursa da fena olmaz fakat olmasada olur yani
Bütçe: 1200tl (belki 2.el de alabilirim bu yüzden gene önerebilirsiniz)
şuanlık aklımda bunlar var
Hypler cloud 2
Razer blackshark v2 x
Razer kraken x usb (Razer kulaklıkları dikkatimi çekti mikrafonları falan güzel fakat en iyi versiyonu hangisi çözemedim)
Gamepower Mihwk
gamepower çok kötü asla önermem kulak sağlığını düşünüyorsan alma hele ki kizaruGamepower kullanıyorum gayet güzel öneririm almanı
Benim kullandığım gayet güzel, tabi daha iyileri var.gamepower çok kötü asla önermem kulak sağlığını düşünüyorsan alma hele ki kizaru
HyperX Cloud 2 kullanan arkadaşlarım var fakat sesleri çokta iyi gelmiyor yani mikrofon için kullanacaksa daha iyilerini öneririmHyperX Cloud 2 ses ve mikrofon olarak bir numara saatlerce kulağında takılı kalsa bile kulak içi yastıkları sayesinde kulakların ağrımıyor birçok kulaklıkta bu problem var fakat bu adamlar özellikle bu konuda çok iyi
Kulaklık güzel ama bence 450TL yi hak etmiyor...james donkey 712 çok güzel bi kulaklık
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?