Hangi oyundan sunucu açmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Başlıktaki gibi, oyun sunucusu açıcağım ama hangi oyundan açıcağıma karar veremedim sizce hangi oyundan açmalıyım

DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
usta bence cs 1.6 sunucusu aç adminlik falan satarsın aylık 120 tl ye falan iyi para

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Csgo sunucuyu aç para kazanırsın

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu işin formülü csgo da güzel bi sunucu açıp ucuz yetki vermek. fakat uzun ömürlü değildir

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
MineCraft oynadıgımız zamanlar hey gidi hey :) boş bir sunucu ile herkes eşit başlardı oyuna bir ay sonra kapanır bütün emeğimiz giderdi

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Metin2 diye bir oyun varmış gece gündüz oynuyor oyunun manyakları, oyunda değilken bile oyunu açık bırakıyorlar, pazar mı ne varmış o kadar sapıkça bir oyunsa deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Silkroad-Knight Tarzı Oyunlar Bilgi İstiyor Güzel Para Var Ama SQL - PHP - C# - C++ Bilgin Olması Lağzım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum, benim l4d2 sunucum var. Eglence amacli para kazanmiyorum. Csgo da açtım. Csgoda iyi para kaldirdım. Unturned de açtım. Unturnedde ilk 2 ay oyuncu bile gelmeyenilir onkadar rezalet bir şey. Kesinlikle onermem unturnedi. Bende basta actim ama faydasını görmedim. Cs1.6 veya csgo acabilirsin. Eğer para icin ypaiyorsan

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
GMOD ama addonları nasıl kuracagını bilmen önemli (DarkRP) oyun modunda açarsan vip satarak para kazanabilirsin veya donate alarak. (Serveri bir başka bilene kurdurtabilirsin ama para isteyecektir gmodda iyi para csgo falan bilemem de csgo bana iyi gibi gelmiyo açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...