Singleonline olarak mı yoksa single mi
Bunların Tamamını Oynadım Yinede TeşekkürlerHalf Life 2 , Eurotruck 2 ,
Age of Empires 3
Max Payne 2
Left 4 Dead 2
Counter serileri
Aklıma gelen bunlar dostum
far cry 3 oynadım cyrsisreis crysis 1 far cry 1 2 oynayabilirsin ama far cry 1 dışında hespini düşük grafiklere çekmen lazım
Link atarmısın? bulamadım da.csgo lol açar benchmark testı yapıp atsan daha detaylı acıklarım
ınternette benchmark test yazdığınızda çıkarBunların Tamamını Oynadım Yinede Teşekkürler
Post automatically merged:
far cry 3 oynadım cyrsis
Link atarmısın? bulamadım da.
far cry 3 oynadım grafikler ne seviyedeydi hatırlamıyorum ama mükemmel şekilde oynayabiliyordum ama crysis 3 en düşük grafiklerde bile kasma yaptığı için oynanılack gibi değildi ve oyunun ilk 2 saatinde silmiştimreis crysis 1 far cry 1 2 oynayabilirsin ama far cry 1 dışında hespini düşük grafiklere çekmen lazım
yaptım buradan neyi söylemem gerekiyorınternette benchmark test yazdığınızda çıkar
kanka 3ü oynayıp bitirdim yani 2ye düşesim hiç yok :/ 4ü kaldırsada oynamam zaten oyun yoklugundayımfar cry 2 şiddetle tavsiye ediyorum
kanka en az 3defa bitirdim :/mafia 2 olabilir
Kanka far cry 2 far cry serisinin en iyi oyunudur pişman olmıyacağına eminim far cry 3 e benzemezkanka 3ü oynayıp bitirdim yani 2ye düşesim hiç yok :/ 4ü kaldırsada oynamam zaten oyun yoklugundayım
knk o zaman kerbal space program diye bir oyun var tavsiye ederim oynamayı öğrendikten sonra zevkli oluyor yt da bikaç oynanış videosu bakarsınkanka en az 3defa bitirdim :/
lol dota 2 oynatır gta5 zorlar heralde csgoda açar
Kanka far cry 2 far cry serisinin en iyi oyunudur pişman olmıyacağına eminim far cry 3 e benzemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?