- Konuyu başlatan
Teşekkürler ama gta5 de 2013de çıkmış bir oyun oda dahil mi .dSingle 2013 öncesini oynarsın , multi lolde ise en düşük ayarlarda anca oynarsın.
Teşekkürler ama gta5 de 2013de çıkmış bir oyun oda dahil mi .dSingle 2013 öncesini oynarsın , multi lolde ise en düşük ayarlarda anca oynarsın.
Yok o kadar da uçmayalım anakart işlemci yanmasın şimdi![]()
Teşekkürler gerçekten faydalı olduOyunun ve bilgisayarın açık süresini düşürür evet ama oynanışa çokca bir katkısı olmaz ekran kartı ve işlemci desteği olmadan.
Post automatically merged:
Açılış süresini düşürür.
Çok eski oyunlar be dönüp yüzüne bakmam o oyunların ets hadi neysegta vice ctiy,ets2,cod serisi gibi pc yormayan oyunlar
Çoğunluk zaten yazmıştı bu oyunları sevmiyorum dedim
görmemişim pardon payday 2 team fortress 2 hikayeli seviyosan max payne 3 falan kaldırırÇoğunluk zaten yazmıştı bu oyunları sevmiyorum dedim
Teşekkürler 3ünüde denemedim bi bakayım oyunlaragörmemişim pardon payday 2 team fortress 2 hikayeli seviyosan max payne 3 falan kaldırır
Evet Biliyorum En Az 50 Kişi Yazdı.Lol cs volarant metin2
Post automatically merged:
metin2 kaldırır bro
Rica Ederim.Faydali bir konu olmus teşekkürler
Kanka Online Oyunları Bü Laptop'dan Oynamıyorum Zaten Ben Single Öneri İstiyorumPubg lite açamayacak bilgisayar yok galiba xD
Offline Öneri Yaprsan Sevinirim Örn: En Düşük Boyutta GTA5 Kaldırırmı?oynayacağın oyunu söylesen biz ona göre kaldırır kaldırmaz söyleyebilirdik ama cs go filan oynayabilirsiniz