Hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben türknet kullanıyorum ayda 100 tl ye 60mbps alıyorum desteklese 100'e kadar alabilirim siz ne kullanıyorsunuz paket içeriği ve fiyatını söyler misiniz?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Türk telekom kullanıyorum 110 liraya gayet iyi bi dosyayı 6 mb da indiriyor

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ttnet gibi bir pişmanlık kullanıyorum. Sağ olsun 120 tl civarına 15 download, 0.60 upload. Çok kalitelidir kendileri

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
turkcell superonline fiber altyapılı, kablolu kullanıyorum oldukça memnunum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ttnet gibi bir pişmanlık kullanıyorum. Sağ olsun 120 tl civarına 15 download, 0.60 upload. Çok kalitelidir kendileri
yapma be kral ttnet mi kaldı bırakın artık şu ahmakları geçin turknet kablonet ne olursa ama iyice de araştırın çünkü burda iyi olan turknet başka biryerde kötü olabiliyor aynı şekilde farklı iss'ler de öyle.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
yapma be kral ttnet mi kaldı bırakın artık şu ahmakları geçin turknet kablonet ne olursa ama iyice de araştırın çünkü burda iyi olan turknet başka biryerde kötü olabiliyor aynı şekilde farklı iss'ler de öyle.
Evdeki ahali nedense yanaşmıyor. 1 Ay taahhüt kaldı sonrasında değiştiricem fakat uludağa yakın oturduğumdan pek bir altyapı yok türknet gibi. Hangi sağlayıcıyı önerirsin?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evdeki ahali nedense yanaşmıyor. 1 Ay taahhüt kaldı sonrasında değiştiricem fakat uludağa yakın oturduğumdan pek bir altyapı yok türknet gibi. Hangi sağlayıcıyı önerirsin?
Eğer apartmanda vs oturuyorsan türknetten altyapı getirmelerini isteyebilirsin öyle şeyleri kabul ediyorlar

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben türknet kullanıyorum ayda 100 tl ye 60mbps alıyorum desteklese 100'e kadar alabilirim siz ne kullanıyorsunuz paket içeriği ve fiyatını söyler misiniz?
Turknet bende en fazla 35mb veriyorlar konumuma gayet yeterli bence ffiyat performans

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Eğer apartmanda vs oturuyorsan türknetten altyapı getirmelerini isteyebilirsin öyle şeyleri kabul ediyorlar
Kurulumu uzun sürebileceği için pekte yanaşmıyorum o tür şeylere, türk telekom deneyeceğim adam akıllı bir paket

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kurulumu uzun sürebileceği için pekte yanaşmıyorum o tür şeylere, türk telekom deneyeceğim adam akıllı bir paket
türk telekom kimi zaman pişman edebiliyor umarım yaşamazsın öyle birşey 7yıllık prime müşterileri idim turknete geçtim.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
türk telekom kimi zaman pişman edebiliyor umarım yaşamazsın öyle birşey 7yıllık prime müşterileri idim turknete geçtim.
Denerim yine de eğer altyapı kurulursa ve sağlam sağlanırsa geçebilirim. Olmadı yüksek paket türk telekom mecburuyum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Denerim yine de eğer altyapı kurulursa ve sağlam sağlanırsa geçebilirim. Olmadı yüksek paket türk telekom mecburuyum
Almadan önce birçok site var şikayet ve tecrübe paylaşan onları kontrol et özellikle altyapı var mı yok mu hızı nası olur vs bunları da unutma taahhütten de kaçınmanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Almadan önce birçok site var şikayet ve tecrübe paylaşan onları kontrol et özellikle altyapı var mı yok mu hızı nası olur vs bunları da unutma taahhütten de kaçınmanı öneririm
Arayıp öğrenicem, taahhütün ne gibi bir sorunu oluyor? Aylık olarak mı sağlıyorsunuz veya bu konularda pek bir bilgim yok genelde internet işlerini aile konttrol ettiğinden

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam superonline kullanıyorum 15 ping 90 mbps download 5 upload
Superonline'ı hep merak ettim fakat internetten altyapı değerlerine ulaşamıyorum o yüzdende düşünmedim fakat turkcell sonuçta.
Post automatically merged:

Hocam en az kaç veriyorlar onu ölçebiliyor muyuz? Ben şuan 90 mbps download 5 mbps upload alıyorum sizce turknet'te kaç alırım?
Eğer altyapı talebinde bulunursan ve kurulum yapılırsa 1000mbps'e kadar alabilirsin kendi altyapıları içersinde ve paket fiyatı değişmiyor 100tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...