Uzman Üye
Opera gxDostlar uzun bir süredir sabit bir tarayıcı kullanmak istiyorum ancak bir türlü birisinde karar kılamadım şimdilik Brave kullanıyorum siz hangi tarayıcıları kullanıyorsunuz? Kullandığınız tarayıcıların artıları ve eksileri sizce nelerdir?
Ben telefonda puffin kullanıyorum hem vpnsi var ve hızlı hemde adblock var telefon için kesinlikle tavsiye ediyorumDostlar uzun bir süredir sabit bir tarayıcı kullanmak istiyorum ancak bir türlü birisinde karar kılamadım şimdilik Brave kullanıyorum siz hangi tarayıcıları kullanıyorsunuz? Kullandığınız tarayıcıların artıları ve eksileri sizce nelerdir?
VPN' den dolayı mı?Opera gx
Mobil tarayıcıya göre reklam engellemesi bulunuyorsa bu gerçekten bir +Ben telefonda puffin kullanıyorum hem vpnsi var ve hızlı hemde adblock var telefon için kesinlikle tavsiye ediyorum
Bir süre kullandım ancak arayüzü çok içimi açmadı maalesef ancak baya işlevsel sanırım çoğu arkadaşım kullanıyorOpera gx kullanıyorum özellikle chrome'a ve diğer browserlara göre çok daha az ram kullanıyor ayrıca ram miktarını sende belirleyebiliyorsun öneririm.
HayırVPN' den dolayı mı?
Arayüzünü falan değiştirmek için bazı ayarlar var onları deneseydin keşke ben performansı için indirmiştim ve hala da kullanıyorumMobil tarayıcıya göre ****** engellemesi bulunuyorsa bu gerçekten bir +
Post automatically merged:
Bir süre kullandım ancak arayüzü çok içimi açmadı maalesef ancak baya işlevsel sanırım çoğu arkadaşım kullanıyor
Opera gx edge 2 sideDostlar uzun bir süredir sabit bir tarayıcı kullanmak istiyorum ancak bir türlü birisinde karar kılamadım şimdilik Brave kullanıyorum siz hangi tarayıcıları kullanıyorsunuz? Kullandığınız tarayıcıların sizce artıları ve eksileri sizce nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?