Onaylı Üye
android tarafındayım ama ıos dersen bence ıphone 8 al abimde var gayet memnunMerhabalar ben 9,10 senedir android kullanıyorum ve androdden sıkıldım. 1,2 sene kullandıktan sonra yavaşlamalar olmaya başlıyor vb şeyler yeni çıkan Android telefonlarda olmaz belki ama uzun ömürlü olsun diye iphone almayı düşünüyorum. Öğrenciyim okul zamanı günde 5 saat falan vaktim oluyor. Sizce hangisini alıyım uzun ömürlü istiyorum. SEÇENEKLER: İPHONE 7 İPHONE 8 İPHONE SE 2020 max 5300 TL.
androidden sıkıldım diyor kankaXiaomi note 8 pro önerimdir.Kolay gelsin.
Öğrenciyim max 5300 TL bütçem varkardeşim uğraştığın işten tut,bütçene varana kadar değişir bu durum bütçen nedir ne iş ile uğraşıyorsun söyler misi bi
aga ben huawie mate 10 lite kullaniyorum memnunum güzel telefon aslında huawie serisiMerhabalar ben 9,10 senedir android kullanıyorum ve androdden sıkıldım. 1,2 sene kullandıktan sonra yavaşlamalar olmaya başlıyor vb şeyler yeni çıkan Android telefonlarda olmaz belki ama uzun ömürlü olsun diye iphone almayı düşünüyorum. Öğrenciyim okul zamanı günde 5 saat falan vaktim oluyor. Sizce hangisini alıyım uzun ömürlü istiyorum. SEÇENEKLER: İPHONE 7 İPHONE 8 İPHONE SE 2020 max 5300 TL.
xiaomiMerhabalar ben 9,10 senedir android kullanıyorum ve androdden sıkıldım. 1,2 sene kullandıktan sonra yavaşlamalar olmaya başlıyor vb şeyler yeni çıkan Android telefonlarda olmaz belki ama uzun ömürlü olsun diye iphone almayı düşünüyorum. Öğrenciyim okul zamanı günde 5 saat falan vaktim oluyor. Sizce hangisini alıyım uzun ömürlü istiyorum. SEÇENEKLER: İPHONE 7 İPHONE 8 İPHONE SE 2020 max 5300 TL.
Hangi iphone alıyım diyip seçenek sundum konuya görüp sallayıp Android telefon söylüyor yorum kasıyor
başlığa yazmışsın ki hangi telefonu alayım diye ben de sevdiğim kullandığım bir telefon markası söyledimHangi iphone alıyım diyip seçenek sundum konuya görüp sallayıp Android telefon söylüyor yorum kasıyor
sen dün banlandın mıApple Iphone 7 32gb Siyah Apple Türkiye Garantili Cep Telefonu
2.875
Evtbaşlığa yazmışsın ki hangi telefonu alayım diye ben de sevdiğim kullandığım bir telefon markası söyledim
Post automatically merged:
sen dün banlandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?