İlk gitiğinde kasayı acıp hasar varmı flan bak sonra oyun testi yapElimdeki Ps5'i internette gördüğüm ilanda 30klık pc ile takas yapabilceğim yazıyor . Bu iş bana pek iç açıcı gelmedi ama evine gidip test edebiliyormuşuz . Eğerki Ps5'in üstüne para koymadan takas ediliyorsa alıcam . Adamın evine gittiğimde pc de nelere bakmalı ve hangi programlarla neleri test etmeliyim ? Pc'nin belirtilen özellikleri şunlar : Ewga rtx 3080/ryzen 9 3900x/msi b550 pro carbon/gskill 4x8 3600mhz ram/corsair 850w gold full modüler psu/corsair 240 lık rgb sıvı sogutma/2 adet m2 ssd 256gb&256gb biri samsung evo digeri gigabayt rgb ve 256 gb normal ssd/lianli stremer plus anakart ve ekran kartı için . Görüntüsüde ekte(ilandaki) . Sizce güvenilirmidir ?
Aynen dediğimiz gibi yap ama benim dediğim testleri muhakkak yap birsey var mi yokmuş ordan anlarsınİlk gitiğinde kasayı acıp hasar varmı flan bak sonra oyun testi yap
İlk gittiğinde oyun testinden önce kasada hasar varmı ona bak sonra oyun testi yap herşeyi tamsa al.Elimdeki Ps5'i internette gördüğüm ilanda 30klık pc ile takas yapabilceğim yazıyor . Bu iş bana pek iç açıcı gelmedi ama evine gidip test edebiliyormuşuz . Eğerki Ps5'in üstüne para koymadan takas ediliyorsa alıcam . Adamın evine gittiğimde pc de nelere bakmalı ve hangi programlarla neleri test etmeliyim ? Pc'nin belirtilen özellikleri şunlar : Ewga rtx 3080/ryzen 9 3900x/msi b550 pro carbon/gskill 4x8 3600mhz ram/corsair 850w gold full modüler psu/corsair 240 lık rgb sıvı sogutma/2 adet m2 ssd 256gb&256gb biri samsung evo digeri gigabayt rgb ve 256 gb normal ssd/lianli stremer plus anakart ve ekran kartı için . Görüntüsüde ekte(ilandaki) . Sizce güvenilirmidir ?
Tam ben yazicaktim ki zaten kardeşimizi Aydınlatmış sin eyvallah reisHocam oyun yüklü ise msi afterburner den sıcaklık değerlerine bakınız sonra diskmark testi yapın benchmark testi yapın sistem boşta kac Ram ve clu tüketiyor ona bakınız eğer o testlerden başarılı geçerse alabilirsiniz aklıma başka testler gelirse söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?