Hangi Uygulama Videoları Daha İyi Düzenler? (Tavsiyeleriniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar , konu başlığında da belirttiğim gibi , sizce hangisi? nedeni ile belirtirseniz sevinirim.
Ben azda olsa video çektiğim için ve eski video edit uygulamasını kullandığım için yeni video düzenlemeye uygulamasına ihtiyacım var.
Şimdiden Teşekkürler.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Adobe premier pro + adobe after efects ( açıklamaya gerek yok bence )

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim kullandığım 3 tane var bunlardan birisi Sony Vegas Pro 13, Adobe After Effect diğeri ise VSDC. Sony Vegas Pro 13 gerçekten profesyonel bir şekilde hazırlamama yardımcı oluyor. Ses, video geçişleri, efectleri daha iyi ayarlayabiliyor ve daha kaliteli şeyler çıkartıyorum tek sorunu render konusunda gerçekten de ağır olması ki bu ayarlarına göre de değişebiliyor. VSDC kullanmamda ki sebep de daha hızlı kesim işlerini, eklediğim herhangi bir logo yahut yazı ve resim ile beraberinde ki efektleri render yaparken çok kısa sürede bana sunması. Adobe After Effect ise tamami ile zevk ve hayal dünyası için. Benim tercihlerim bunlar

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Wondershare Filmora kullanmanı öneririm. Çünkü; Adobe after efects ile otuz dakikada yapabileceklerini bu program ile tek tık ile yapabilirsin. Hazır ayarlar gibi şeyler bulunmaktadır. Ekstra olarak internetten efekt paketleri gibi eklentileri bulabilirsin. Ben kullanıyorum ve memnunum. Tasarımı gayet basit ve hoş aynı zamanda.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Bunu önceden de belirtmiştin sen farklı bir konuda. Merak uyandırdı deneyeceğim ya

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sony Vegas Pro kesinlikle öneririm kendimde kullanıyorum kullanımı kolay ve basit arayüzü güzel altyapınız varsa kullanmayı kısa sürede öğrenirsiniz ben programı indirdim 1 saat te çözdüm gerçekten güzel denemeni tavsiye ederim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...