- Konuyu başlatan
-
Benimde aklımdan geçen şeylerden biri buydu hocam. Btc zamanına dönüp kredi çekerdim gerekirse...2012 ye geri dönmek isterdim. Hem BTC ucuzdu hem daha işe girmemiştim. Hayat o zaman daha güzeldi..
Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Siz hangi yıla geri dönmek isterdiniz?
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
2008-2010 arası, Sabahlara kadar wolftü oynadığım zamanlar ve 2012-2015 arası H1Z1 Oynadığım zamanlar dert tasa sıkıntı kaygı yoktu sabah 8 de kalkar çizgifilm izlerdim soba başında ardından Selena da izleridm WELSADDLSALŞASDHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Siz hangi yıla geri dönmek isterdiniz?
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?