Winchester
Donator
ilk sistem oyun oynayacaksan performans açısından en iyisi FAKAT ryzen5 5600 yerine 5900x yapabilirsin ve b450 anakart yerine b550 yapabilirsin b450 üzer ekran kartıda kötü değil minimum zamana göre 8 gb gerekiyor oyunlar için artık
Dediğin parçaları ekleyince 18bin oluyor diğeri ile aynı fiyata denk geliyor..ilk sistem oyun oynayacaksan performans açısından en iyisi FAKAT ryzen5 5600 yerine 5900x yapabilirsin ve b450 anakart yerine b550 yapabilirsin b450 üzer ekran kartıda kötü değil minimum zamana göre 8 gb gerekiyor oyunlar için artık
ama oyun oynayacaksan yüksek fps istiyorsan intel çöp o konudaDediğin parçaları ekleyince 18bin oluyor diğeri ile aynı fiyata denk geliyor..
Dediğin parça da yokmuş 5600x var 1700tl fark anakart B550M ekleyince oda 2500 fark değer mi senceama oyun oynayacaksan yüksek fps istiyorsan intel çöp o konuda
değer şahsen aynı sisteme bende geçmeyi düşünüyorum araştırdığım bilgisayar ise aynı özelliklerDediğin parça da yokmuş 5600x var 1700tl fark anakart B550M ekleyince oda 2500 fark değer mi sence
Biraz araştırdım fakat 4-5 fps fark edermiş 2500tl için deymez bence ya monitör alacağım paranın üstüne ekler daha iyi monitör almak mantıklı değil mideğer şahsen aynı sisteme bende geçmeyi düşünüyorum araştırdığım bilgisayar ise aynı özellikler
ryzen 5 5600x yada daha üstü fakat X modeli
B550 Model fark etmez anakart
32gb ram
ekran kartı olarakda 3060 kullanıyorum
Şuan kullandıgım sistem ise Asus tuf z390 plus gaming anakart
intel i5 9600K işlemci
16gb ram
tabikide araştırıp alman daha önemli fakat 5600x alıcaksan anakartın kesinlikle 550 olmalı 450 düşük kalır en iyisi iyice araştır monitörde önemli bir husus fakat fps oyunları oynayacaksan.Biraz araştırdım fakat 4-5 fps fark edermiş 2500tl için deymez bence ya monitör alacağım paranın üstüne ekler daha iyi monitör almak mantıklı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?