Onaylı Üye
Her türden oyun oynuyorum vaktim oldukça genel olarak bakarsak hangisi daha iyi1.si fps fln oynarsan daha iyi
2 sinin de youtubede videosu var knk istersen ordan fps değerlerine bak beğendiğini al 1 ve 2 iyiHer türden oyun oynuyorum vaktim oldukça genel olarak bakarsak hangisi daha iyi
3 diğerlerinin yanında az daha düşük kalıyor r5 5600xden çok farkı yok2 sinin de youtubede videosu var knk istersen ordan fps değerlerine bak beğendiğini al 1 ve 2 iyi
Teşekkür ederim dostum ekran kartının birinde Rtx 4060 ti duol oc evo edition diğerinde Rtx 4060 ti windforce oc v2 yazıyor bunların farkı nedir rica etsem açıklayabilir misin oc nin overclock olduğunu biliyorum2 sinin de youtubede videosu var knk istersen ordan fps değerlerine bak beğendiğini al 1 ve 2 iyi
3 diğerlerinin yanında az daha düşük kalıyor r5 5600xden çok farkı yok
kk evo edition yeni çıkan ısınması olan kart olduğunu biliyorumTeşekkür ederim dostum ekran kartının birinde Rtx 4060 ti duol oc evo edition diğerinde Rtx 4060 ti windforce oc v2 yazıyor bunların farkı nedir rica etsem açıklayabilir misin oc nin overclock olduğunu biliyorum
windforce oc ise kk soğutma sistemi ısınabilir ama soğutucalarla dengelerkk evo edition yeni çıkan ısınması olan kart olduğunu biliyorum
ben evo edition tercih ederimkk evo edition yeni çıkan ısınması olan kart olduğunu biliyorum
windforce oc ise kk soğutma sistemi ısınabilir ama soğutucalarla dengeler
kanka baktım özelliklerine attığın sistemlerin 2.si daha sağlıklıkk evo edition yeni çıkan ısınması olan kart olduğunu biliyorum
ben evo edition tercih ederim
Dostum yordum seni ama son sorumkk evo edition yeni çıkan ısınması olan kart olduğunu biliyorum
Teşekkürler alıcam yarın 2. yikk evo edition yeni çıkan ısınması olan kart olduğunu biliyorum
kanka baktım özelliklerine attığın sistemlerin 2.si daha sağlıklı
işlemci olarak r5 5600x ekran kartı olarak ise 4060 ti windforce oc tercih ederimDostum yordum seni ama son sorum1. pcnin mi işlemcisi daha iyi 2. nin mi ve sen olsan hangisini alırsın çok teşekkürler yardımların için
Teşekkürler alıcam yarın 2. yi
Değiştirme seçeneğimiz yok 1. mi 2. mi reis karar ver ona göre alıcam ben karar veremedimişlemci olarak r5 5600x ekran kartı olarak ise 4060 ti windforce oc tercih ederim
başka kasalar var orda ama r5 5600x tükenmişDeğiştirme seçeneğimiz yok 1. mi 2. mi reis karar ver ona göre alıcam ben karar veremedim
Ben pek anlamıyorum 35.000 bütçe var bir bakıversen o siteye çok makbule geçerbaşka kasalar var orda ama r5 5600x tükenmiş
link atmak yasakmıBen pek anlamıyorum 35.000 bütçe var bir bakıversen o siteye çok makbule geçer
Değil diye biliyorum ama sen özelden at reis sıkıntı olmasınlink atmak yasakmı
link atmak yasakmı
Doğru söylüyosun ama tam aynı sistem denk gelmiyo birinde ondan sormak istedim forumaUsta böyle durumda youtube a ekran kartını ve işlemciyi yazıyorsun . Test videoları karşına çıkıyor . Hangi oyunda sıcaklık ne kadar , ne kadar güç tüketiyor .
bence i5 ve gigabayte yi al daha performaslı.1.si fps fln oynarsan daha iyi
bence i5 ve gigabayte yi al daha performaslı.
bencede 2. en mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?