- Yasaklandı
-
Çok iyimiş harbiden yaABD'nin Michigan eyaletinde, neredeyse filmlere konu olacak bir olay yaşandı. Olayın kahramanı Konrads Voits, hapishanenin bilgisayar sistemine girerek arkadaşının tahliyesini erkene almak için basit bir hack operasyonu yaptı. Fakat yakayı kurtaramadı.
Sunucuya sızan Konrads Voits, mahkum dosyalarına ulaşarak arkadaşının tahliyesini erken bir tarihe çekti. Hapishanenin bilgi işlem (IT) çalışanları sistemde bir terslik olduğunu anladı ve sızıntının kaynağını araştırmaya başladı. Ayrıca sistemde bazı tarihlerin de değiştirildiğini öğrendiler.
7 YIL 3 AY HAPİS CEZASI ALDI
Arkadaşını hapishaneden kurtarmak isteyen 27 yaşındaki Konrads Voits, kısa süre içinde tespit edilerek hakkında soruşturma başlatıldı. Voits, başta arkadaşının tahliye tarihini değiştirmesi olmak üzere, 1.600'den fazla ilçe çalışanının kullanıcı adı, şifre, e-posta ve kişisel bilgilerini çalmak suçundan 7 yıl 3 ay hapis cezası ve 235.488 dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.
Sizcede ilginç değilmi adam hapiste ikrn hapisaneyi hack liyor
Bu arada neden kendi değil arkadaşı acaba
Ya ne alakası var hocam buraya neden yazıyorsun ?Bizde hala rules of survival ın güncel hilesinin gelmesini bekleyelim
Şurda bile gülüyorum ya çok iyi yapc'yi nerden buldu gavur
ABD'den bahsediyoruz xDDpc'yi nerden buldu gavur
Kontrol odasındanpc'yi nerden buldu gavur
Kontrol odasından
Nick in h.opc'yi nerden buldu gavur
ABD'den bahsediyoruz xDD
Mahkum bunlar 7/24 işsizler yapıyolar iştekontrol odasına nasıl girdi ve kontrol odasındaki pc hack pc' simibnce bu olayın daha öncesi var o kadar kolay mı ya
O anlamda demedim aga sakinfarkedermiyemişim abd yi yalanlarla milleti korkutan abd'den bi bok olmaz
O anlamda demedim aga sakinAmerikaya ne kadar kinin varsa bu yorumda kustun yemin ediyorum
Tabiiki var haklısın ne diyimsenin kinin yok mu ? kimin yokki ?
Tabiiki var haklısın ne diyim
Bunlar hep ameriganın oyunları diyorsun yanibize hava savunma sistemi vermeyen amerika müttfefik daha doğrusu rusyadan alınca götü tutuştu sözde müttefik bu tür konulardan kinim var yoksaa banane amerikadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?