Onaylı Üye
bence oyun oynama yeteneğin varsa hesap satabılırsın bende onu yapıyorumArkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve C# ve ps öğreniyorum fakat bilgisayar okumuyorum. Bir yandan da harçlık çıkarmak istiyorum. Sizce 6 aylık güzel bir ps eğitiminden sonra harçlık çıkarabilecek bir duruma gelebilir miyim ? Yani temel seviye ve biraz üstü bir ps eğitimi ile harçlık çıkarılabilir mi ? Teşekkürler.
Dostum değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim. Temel bir tasarım ile bionluk vb gibi sitelerde para kazanmak pek mümkün değil yani :/PS eğitimi için açık pozisyonda iş ilanları mevcut dostum biraz araştırma yapmak gerekli
bazı reklam veren işyerleri geçici ps bilgisi olan eleman arıyorlar evden çalışma şekli ile
ama dediğim gibi çok çok iyi araştırma yapmak gerekli
Dostum vaktini ayırdığın için teşekkür ederim. bionluk gibi vb sitelerde para kazanma durumu pek kolay değil yani. Temel düzey ile para kazanılabileceğini okumuştum hatta biraz daha geliştirerek daha çok kazanabileceğimi okumuştum.Ben tamamen kendi çabalarımla öğrendiğim photoshopla bazı vektörel çalışmalar ve afiş çalışmaları yaparak freelancer olarak para kazanıyordum. Olay iş bulmakta.
steam tasarımları yapabilirsin vitrin artworkArkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve C# ve ps öğreniyorum fakat bilgisayar okumuyorum. Bir yandan da harçlık çıkarmak istiyorum. Sizce 6 aylık güzel bir ps eğitiminden sonra harçlık çıkarabilecek bir duruma gelebilir miyim ? Yani temel seviye ve biraz üstü bir ps eğitimi ile harçlık çıkarılabilir mi ? Teşekkürler.
Eğitim bittikten sonra iş için biraz çevrenden destek alman lazım. destekten kastım birilerinin seni tavsiye etmesi, ya da san burda uygun iş var diyecek birileri lazımArkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve C# ve ps öğreniyorum fakat bilgisayar okumuyorum. Bir yandan da harçlık çıkarmak istiyorum. Sizce 6 aylık güzel bir ps eğitiminden sonra harçlık çıkarabilecek bir duruma gelebilir miyim ? Yani temel seviye ve biraz üstü bir ps eğitimi ile harçlık çıkarılabilir mi ? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?