Pubg için ssd daha önemli ama genelde 8 ram artık yetersiz 16 'ya yükseltmek bence gerekli.Beyler Benim Sorum Şu 2 tane Ayrılmış alan var D ve C Benim C Alanımda Oldukça Boş Alan var Resimden Bakabilirsiniz Pubg de oyun kasıyo ve takılıyo Yerel Disk C tarafını Ram Olarak Kullanabilirmiyim Bende 8 GB Ram var Veya da Pubg Kasma Takılma sorununa bi faydası olurmu Lütfen Bilen Kişiler Yazsın Mesaj Kasmak İçin Cevap Yazmayın Teşşekürler.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Son Bir Soru Daha 8 GB RAM VAR Pubg Kasma takılma donma sorunu için RAM mı Almalıyım Yoksa SDD mi
ssd benceBeyler Benim Sorum Şu 2 tane Ayrılmış alan var D ve C Benim C Alanımda Oldukça Boş Alan var Resimden Bakabilirsiniz Pubg de oyun kasıyo ve takılıyo Yerel Disk C tarafını Ram Olarak Kullanabilirmiyim Bende 8 GB Ram var Veya da Pubg Kasma Takılma sorununa bi faydası olurmu Lütfen Bilen Kişiler Yazsın Mesaj Kasmak İçin Cevap Yazmayın Teşşekürler.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Son Bir Soru Daha 8 GB RAM VAR Pubg Kasma takılma donma sorunu için RAM mı Almalıyım Yoksa SDD mi
Reiz steamdakinin Çözümünü biliyormusun grafikleride düşürdüm olmuyopubg steam mi mobile mi yoksa lite mi hangisinde kasma yaşıyorsun?
Reiz steamdakinin Çözümünü biliyormusun grafikleride düşürdüm olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?